Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас сакам да ве дружам ако сум добродојденаа : )
и само уште за сигурно некој да каже каде и во колку саат : ))
Нормално дека си добредојдена ;) Иииии зар ова не ти е доволно прецизно и сигурно? :rolleyes:
Значи званично утре 18 и 30 пред чешмички, кој доаѓа да се црта тоа време таму, кој не доаѓа да знае уште од сега дека пропушта многу :sreken Јас си имам контакти со повеќето што ќе доаѓаат у случај недај Боже да се расипе автобусот или шоферот да го фарба пред да тргне, па да подзакаснам малку :rofl Ама еве ветувам дека ќе се потрудам не каснам :wub

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Јас сигурно доагам, се моли бобо доколку се успијам нешто да ми ѕвони или да се качи во станот и да ме разбуди :D:D:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас сигурно доагам, се моли бобо доколку се успијам нешто да ми ѕвони или да се качи во станот и да ме разбуди :D:D:D
A jas samo ke dodadam deka se molat i Bobo i Acko ako sakaat i mozat i pred sobirankata na kafe da mi dojdat, jas sum na posao dokaj 16:30 posekako :) :*

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
A jas samo ke dodadam deka se molat i Bobo i Acko ako sakaat i mozat i pred sobirankata na kafe da mi dojdat, jas sum na posao dokaj 16:30 posekako :) :*
Се моли Пробљем да не ми замерува ако не дојдам на кафе, зашто у 2 тргнувам и веројатно после 4 ќе бидам во станот.

• Ми се допаѓа

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
А као требаше да дојдеш?:eek

тТребаше да дојдам на гости кај тетка ми, реков дека доаѓам, ама сега мене ми излегоа ненадејни гости од странство и така да нема да можам да дојдам за жал :eek

• Ми се допаѓа