Фалааааааа.....друштфоуууууу ...убао да си пројдете еееееееееееееееееееј
А ти зашто не дојдеш?
Нели викаше дека овој викенд т.е оваа собиранка ке дојдеш...
Ахх Даре Даре
Фалааааааа.....друштфоуууууу ...убао да си пројдете еееееееееееееееееееј
Епа друга недела можеме пак да организираме...пааааааааа знае Троубле Ч ) hh јутре сам од 12 до 8 (меѓу смена) смени се заради роѓендан на друара, неможу да дојду никако
одговара ми друа недеља,недеља како дн, тк сам слободан, тк можу да дојду : )
Јас сум тука цело лето...Јас ќе бидам во Скопје до 14-ти, така да кога сакате тогаш можам.
Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.Ако сака DisturbeD да дојде...Рече ќе ме контактира за да дојдеме заедно, освен ако не се премислил.
Договрени сме 18:30Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.
Јас сум до 16:30 на работа, така да накај 18:30-19:00 ќе се собираме. Место ваљда кај чешмички (пак) Јас, slb_bobo Bum-Bum сме сигурни ги чекаме Hip.Hop_MKD Caci Ана-Каренина 990Freak и DisturbeD да се изјансат Уште некој?