Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
пааааааааа знае Троубле Ч ) hh јутре сам од 12 до 8 (меѓу смена) смени се заради роѓендан на друара, неможу да дојду никако
одговара ми друа недеља,недеља како дн, тк сам слободан, тк можу да дојду : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
пааааааааа знае Троубле Ч ) hh јутре сам од 12 до 8 (меѓу смена) смени се заради роѓендан на друара, неможу да дојду никако
одговара ми друа недеља,недеља како дн, тк сам слободан, тк можу да дојду : )
Епа друга недела можеме пак да организираме...
Само колку ке иаме посетеност...
Ајде изјаснете си се коа ви одговара...Да се договориме ама да биде нештоо така поголемо..не со 5 луѓе како онаа што ке биде утре :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Јас ќе бидам во Скопје до 14-ти, така да кога сакате тогаш можам.
Јас сум тука цело лето...
Со мали исклучоци нели одмор Куманово,Валандово,Битола малцее мора да се шетне..да не ги забораам роднините...
Коа ви одговра се договораме :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Ако сака DisturbeD да дојде...Рече ќе ме контактира за да дојдеме заедно, освен ако не се премислил.:)
Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.
Договрени сме 18:30 :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи званично утре 18 и 30 пред чешмички, кој доаѓа да се црта тоа време таму, кој не доаѓа да знае уште од сега дека пропушта многу :sreken Јас си имам контакти со повеќето што ќе доаѓаат у случај недај Боже да се расипе автобусот или шоферот да го фарба пред да тргне, па да подзакаснам малку :rofl Ама еве ветувам дека ќе се потрудам не каснам :wub

• Ми се допаѓа

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас сум до 16:30 на работа, така да накај 18:30-19:00 ќе се собираме. Место ваљда кај чешмички (пак) :D Јас, slb_bobo Bum-Bum сме сигурни ги чекаме Hip.Hop_MKD Caci Ана-Каренина 990Freak и DisturbeD да се изјансат ;) Уште некој? :rolleyes:

Јас сакам да ве дружам ако сум добродојденаа : )
и само уште за сигурно некој да каже каде и во колку саат : ))

• Ми се допаѓа