Фалааааааа.....друштфоуууууу ...убао да си пројдете еееееееееееееееееееј![]()
А ти зашто не дојдеш?
Нели викаше дека овој викенд т.е оваа собиранка ке дојдеш...
Ахх Даре Даре
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Фалааааааа.....друштфоуууууу ...убао да си пројдете еееееееееееееееееееј![]()
Епа друга недела можеме пак да организираме...пааааааааа знае Троубле Ч ) hh јутре сам од 12 до 8 (меѓу смена) смени се заради роѓендан на друара, неможу да дојду никако
одговара ми друа недеља,недеља како дн, тк сам слободан, тк можу да дојду : )
Јас сум тука цело лето...Јас ќе бидам во Скопје до 14-ти, така да кога сакате тогаш можам.
Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.Ако сака DisturbeD да дојде...Рече ќе ме контактира за да дојдеме заедно, освен ако не се премислил.![]()
Договрени сме 18:30Вака јас не знам кога полагам, ама би требало од сабајле. Така да ке полагам и ке треба потписи да соберам. Доколку не се задржам на факс обавезно ке те контактирам и ке одиме. Вие пак договорите се за термин.
Јас сум до 16:30 на работа, така да накај 18:30-19:00 ќе се собираме. Место ваљда кај чешмички (пак)Јас, slb_bobo Bum-Bum сме сигурни ги чекаме Hip.Hop_MKD Caci Ана-Каренина 990Freak и DisturbeD да се изјансат
Уште некој?
![]()