Собиранки.... (договарање - тука)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...
Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Мислам дека ве има во поголем број од главниот град на форумот, бројкава на собиров некако малку ми изгледа, ама не е ни битно колку сте биле, битно е дека убаво сте си поминале :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Бичу недељом. Некој поупатен да ме упати шо како?

• Ми се допаѓа

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Бичу недељом. Некој поупатен да ме упати шо како?
Епаа до недела има уште 1 недела...
Али веројатно како и предходната...
18:30 парк...
Ако имате желба за на др место...изјаснете се :D

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Во недела во 19:00 во парк на исто место значи ОСУМ чешмички :giggle Негооо сакам да кажам дека би ми било мило ако се собереме повеќе членови, на пример да дојдат и Luckky во 7 попладне значи не в 5 :p Ана-Каренина исто така сакам да ја запознаам, parvati ако не дојде не е човек, пошо ради неко и се ораганизираме :* 990Freak исто така, заедно со Д Даре по руку :giggle Јас, Hip.Hop_MKD, Bum-Bum че, slb_bobo и DisturbeD сме сигурни, се надевам и Марија и Nighty ќе не дружат како претходниот пат ;) Saladin сега те прочитав, ќе ни биде мило да не дружииииш :wavespin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
не, не ме сметајте мене. Нема да можам да дојдам и ве молам да ме поштедите од прашања зошто и како. Нема да дојдам на ниедна собиранка повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Во недела во 19:00 во парк на исто место значи ОСУМ чешмички :giggle Негооо сакам да кажам дека би ми било мило ако се собереме повеќе членови, на пример да дојдат и Luckky во 7 попладне значи не в 5 :p Ана-Каренина исто така сакам да ја запознаам, parvati ако не дојде не е човек, пошо ради неко и се ораганизираме :* 990Freak исто така, заедно со Д Даре по руку :giggle Јас, Hip.Hop_MKD, Bum-Bum че, slb_bobo и DisturbeD сме сигурни, се надевам и Марија и Nighty ќе не дружат како претходниот пат ;) Saladin сега те прочитав, ќе ни биде мило да не дружииииш :wavespin
Би сакала , ама во Битола сум веќе неколку дена и тука сум во наредниов месец дена (:|

• Ми се допаѓа