Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...
Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...
Знам дека сте биле Nighty ми кажа.. јас него го видов во 6 и 20 ама јас веќе бев во кола и си одев.... другпат...Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.
Епаа до недела има уште 1 недела...Бичу недељом. Некој поупатен да ме упати шо како?
Би сакала , ама во Битола сум веќе неколку дена и тука сум во наредниов месец денаВо недела во 19:00 во парк на исто место значи ОСУМ чешмички Негооо сакам да кажам дека би ми било мило ако се собереме повеќе членови, на пример да дојдат и Luckky во 7 попладне значи не в 5 Ана-Каренина исто така сакам да ја запознаам, parvati ако не дојде не е човек, пошо ради неко и се ораганизираме 990Freak исто така, заедно со Д Даре по руку Јас, Hip.Hop_MKD, Bum-Bum че, slb_bobo и DisturbeD сме сигурни, се надевам и Марија и Nighty ќе не дружат како претходниот пат Saladin сега те прочитав, ќе ни биде мило да не дружииииш
Јас не го пуштам векене, не ме сметајте мене. Нема да можам да дојдам и ве молам да ме поштедите од прашања зошто и како. Нема да дојдам на ниедна собиранка повеќе.