Значи АКО сум трезен, сигурно присуствувам.
Ако не сум, тогаш моето алтер его
Абе и да не си трезен, и на собиранка нема да останеш трезен сигурноЗначи АКО сум трезен, сигурно присуствувам.
ќе бидеш тука во недела срце?Нема трезни на собиранка? Ако е така тогаш и јас идам на следна....
ќе бидеш тука во недела срце?
еи штрудло сочна, бива около пет (5 hh) : ) тмн да се видимо на сфетло пошто иам кокошјо слепило лолЌе си одиме во 4 со возот прв, јас до Маџари ќе одам Не стварно, ако неможеш покасно ќе ја правиме во 5, таман јас до 4 ипол сум на работа
Значи поради мај диар Парватичкооо собиранката се поместува во 5 часот, наместо во 7 како што кажав, местото е исто така да си знаете, знаци 5 часот кај чешмички, од прилика си знам кој ќе дојде али за секој случај ако не се знаете со никој а сакате да дојдете, пак ќе кажам слободно, значи жможете слободно да ми пишете во ПП, да ми побарате бројче (да ми дадете) или било што, несакам да биде пак јас ве чекав вие не дојдовте, чекав таму и таму не сум видела дека не е таму... Јас се чувствувам одговорно најсериозно! Ајде ве поздравувам добри луѓе па се гледаме во недела