Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ќе си одиме во 4 со возот прв, јас до Маџари ќе одам :mstickle Не стварно, ако неможеш покасно ќе ја правиме во 5, таман јас до 4 ипол сум на работа ;)
еи штрудло сочна, бива около пет (5 hh) : ) тмн да се видимо на сфетло пошто иам кокошјо слепило лол

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи поради мај диар Парватичкооо собиранката се поместува во 5 часот, наместо во 7 како што кажав, местото е исто така да си знаете, знаци 5 часот кај чешмички, од прилика си знам кој ќе дојде али за секој случај ако не се знаете со никој а сакате да дојдете, пак ќе кажам слободно, значи жможете слободно да ми пишете во ПП, да ми побарате бројче (да ми дадете) или било што, несакам да биде пак јас ве чекав вие не дојдовте, чекав таму и таму не сум видела дека не е таму... Јас се чувствувам одговорно најсериозно! ;) Ајде ве поздравувам добри луѓе па се гледаме во недела :wavespin:wub

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Значи поради мај диар Парватичкооо собиранката се поместува во 5 часот, наместо во 7 како што кажав, местото е исто така да си знаете, знаци 5 часот кај чешмички, од прилика си знам кој ќе дојде али за секој случај ако не се знаете со никој а сакате да дојдете, пак ќе кажам слободно, значи жможете слободно да ми пишете во ПП, да ми побарате бројче (да ми дадете) или било што, несакам да биде пак јас ве чекав вие не дојдовте, чекав таму и таму не сум видела дека не е таму... Јас се чувствувам одговорно најсериозно! ;) Ајде ве поздравувам добри луѓе па се гледаме во недела :wavespin:wub

Trouble за претседател на форумов ! :Р хаха

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
„Луди“ ја спаси ситуацијата - јас добив покана во 21 часот да идам на хуманитарка на едно блиско другарче. Така да вака во 17 уште повеќе ми одговара. ПрисАствувам.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
идемо рекордззз !!!
појде да напишуј нешто и оп жвакаќа ми се залепи на руку ххх
aee u пет у недељу там куде чееешме
иди ми дојди ми : )
поздраф нездраф

• Ми се допаѓа