идемо рекордззз !!!
појде да напишуј нешто и оп жвакаќа ми се залепи на руку ххх
aee u пет у недељу там куде чееешме
иди ми дојди ми : )
поздраф нездраф
идемо рекордззз !!!
поздраф нездраф
Па во кафич каде што има плазма и готовоА тоа што Шпанија игра од 6 во недела....
Да семеш нешто зеленоооо, и јас имам нештоидемо рекордззз !!!
поздраф нездраф
Не идам у кафич па мајка Јана нека е, ако сакате вие седете си у кафич јас сс парвати у парк ќе си седааамПа во кафич каде што има плазма и готово
Не се плаши,не ти кршам атер и така знаеш дека не ни идамНе идам у кафич па мајка Јана нека е, ако сакате вие седете си у кафич јас сс парвати у парк ќе си седааам
Пффф па баш од тебе да се плашаам И знам дека не идеш затоа и не давај идеи кај да идеме и шо да праиме, од тие шо идат ако не им одговара во парк нека си кажат слободно, секој предлог ќе бие разгледан и дискутиранНе се плаши,не ти кршам атер и така знаеш дека не ни идам
Epaaa ako si nepismena NE, ne sme se dogovorile a ako si pismena bujrum prochitaj si na prethodnitre stranichki pa vidi dali sme dogovrile za nekade ili neСе договоривте за некаде?
епа не ги читав др. ком. на претходните страни ..затоа само прашав..без да барам..x)Epaaa ako si nepismena NE, ne sme se dogovorile a ako si pismena bujrum prochitaj si na prethodnitre stranichki pa vidi dali sme dogovrile za nekade ili ne