Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава.
Тоа и ја го викам бе друже ама има плашила и страшила рецимо пар цурки или цура на форумов. Конкретно јас немам никаков проблем со ниедна, ама она/они мислат дека имаме и си ствараат тешка психоза и параноја. Лошо е тоа. А иначе секогаш сум за позитива, за дружба, за чашка сок, пиво, виски, коњак што и да е. Мора да оладат страстите помеѓу мене и... една опасна девојчица овде. Решение е собиранка и тет-а-тет муабет или приватни пораки што викаш. Ќе разгледам опции.Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава.
Дај предложи некое фино локалче у Зелениково
Нема да ти кажеме, барем јас не, си имам јас специјални гости за собиранката ... што самите ми кажаа да не ги откривам нивните идентитети тука јавно во темава.
Изборот е твој, јас ти викам бујрум, баш сакам да те запознаам
Дојди на собиранка и запознај ме ... мене ме знаат многу луѓе од форумов лично, и знаат која сум и што сум, јас не бегам ни се кријам од никој.А,аа... Не така, има некои лица што ни јас не сакам да ги видам и да ме видат. И јас сакав да запознаам некои лица од тука од кои и ти, али јебига, друг пат... Здравје понатака...
Не, кај градски парк - клик