Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and BadBoy007

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава. :)
Тоа и ја го викам бе друже ама има плашила и страшила рецимо пар цурки или цура на форумов. :giggle Конкретно јас немам никаков проблем со ниедна, ама она/они мислат дека имаме и си ствараат тешка психоза и параноја. Лошо е тоа. А иначе секогаш сум за позитива, за дружба, за чашка сок, пиво, виски, коњак што и да е. :D Мора да оладат страстите помеѓу мене и... една опасна девојчица овде. Решение е собиранка и тет-а-тет муабет или приватни пораки што викаш. Ќе разгледам опции. :D
100% се согласувам за болдот нема потреба од отрови и виртуелно чаламење. (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
32
Скопје
Дај предложи некое фино локалче у Зелениково :D

Аее, ме утепа сега, абе Зелениково, поеќе е за дневни пешачења, собирање и да си шетаме низ планини и то. Нема такви места, кај што би си седнале на раат и да си муабетиме онака, мирни. :D:rolleyes: Или пак, ќе си купиме пива, грицки и на перон. :D Тоа ни е единственото ФИНО ЛОКАЛЧЕ :D:frantic други и нема.

Нема да ти кажеме, барем јас не, си имам јас специјални гости за собиранката ... што самите ми кажаа да не ги откривам нивните идентитети тука јавно во темава.
Изборот е твој, јас ти викам бујрум, баш сакам да те запознаам ;)

А,аа... Не така, има некои лица што ни јас не сакам да ги видам и да ме видат. :( И јас сакав да запознаам некои лица од тука од кои и ти, али јебига, друг пат... :) Здравје понатака... :D:trca

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
И сега, дефинитивно се собираме во петок од 19 ч. во Занзибар? :)

...

А,аа... Не така, има некои лица што ни јас не сакам да ги видам и да ме видат. :( И јас сакав да запознаам некои лица од тука од кои и ти, али јебига, друг пат... :) Здравје понатака... :D:trca
Дојди на собиранка и запознај ме ... мене ме знаат многу луѓе од форумов лично, и знаат која сум и што сум, јас не бегам ни се кријам од никој.
Ајде бујрум и ти.

Последна промена од модератор:

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Утре - 19 ч. - Занзибар ... се гледаме.
Веќе сме потврдени неколку луѓе ... сите што имаат време и желба за дружба се поканети.

• Ми се допаѓа
Реакции: BadBoy007

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Не успеав да се пуштам деновиве на форумов и го утнав датумот. Пу јаз'к!
А баш денес скапав дома, немав ни што да праам асално.
Се надевам добро си пројдовте :)