Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава. 

Тоа и ја го викам бе друже ама има плашила и страшила рецимо пар цурки или цура на форумов.Луѓе, што си имате меѓу вас, решавајте си го по приватни пораки или најдобро на друга социјална мрежа/фб. Тука сме за да се договориме за собир, тој што сака дружба, бујрум. Не ја трујте темава.![]()
Конкретно јас немам никаков проблем со ниедна, ама она/они мислат дека имаме и си ствараат тешка психоза и параноја. Лошо е тоа. А иначе секогаш сум за позитива, за дружба, за чашка сок, пиво, виски, коњак што и да е.
Мора да оладат страстите помеѓу мене и... една опасна девојчица овде. Решение е собиранка и тет-а-тет муабет или приватни пораки што викаш. Ќе разгледам опции. 

Дај предложи некое фино локалче у Зелениково![]()

Или пак, ќе си купиме пива, грицки и на перон.
Тоа ни е единственото ФИНО ЛОКАЛЧЕ 
други и нема. Нема да ти кажеме, барем јас не, си имам јас специјални гости за собиранката ... што самите ми кажаа да не ги откривам нивните идентитети тука јавно во темава.
Изборот е твој, јас ти викам бујрум, баш сакам да те запознаам![]()
И јас сакав да запознаам некои лица од тука од кои и ти, али јебига, друг пат...
Здравје понатака... 

Дојди на собиранка и запознај ме ... мене ме знаат многу луѓе од форумов лично, и знаат која сум и што сум, јас не бегам ни се кријам од никој.А,аа... Не така, има некои лица што ни јас не сакам да ги видам и да ме видат.И јас сакав да запознаам некои лица од тука од кои и ти, али јебига, друг пат...
Здравје понатака...
![]()
Не, кај градски парк - клик