Собиранки.... (договарање - тука)

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
32
Скопје
И, како си поминавте луѓе, шо си праевте?!
Јас не дојдов, дека не сакав да дојдам, да ме запознаете. :(
Ми текна дека сакав да поминам, манијачки онака да ве видам, ама,ааа... :D:D:D НЕ!
ЈА имав во план да дојдам сериозно, оти, три -четири души, фино -лепо, ќе си седневме, дружење, муабет, ама ова со доаѓањево на некои трети, шо јас на пример, не ги ни поднесувам, може се од тие... Ми дојди колебата:D:D:D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
И, како си поминавте луѓе, шо си праевте?!
Јас не дојдов, дека не сакав да дојдам, да ме запознаете. :(
Ми текна дека сакав да поминам, манијачки онака да ве видам, ама,ааа... :D:D:D НЕ!
ЈА имав во план да дојдам сериозно, оти, три -четири души, фино -лепо, ќе си седневме, дружење, муабет, ама ова со доаѓањево на некои трети, шо јас на пример, не ги ни поднесувам, може се од тие... Ми дојди колебата:D:D:D
Топ беше, фала на питање. Штета што не дојде, фини луѓенца сме . :)

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Кога ви одговара? Нареден петок или викенд? Локација и време?
Дајте предлози :)
@Umpurance доаѓаш?

BTW имам и една ненајавена гостинка (исто форумџика) за собиранката, ќе ја запознаете, ако е слободна да дојде, ќе и пренесам јас :D
На следна собиранка, доаѓам! :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Дали некој сака да направиме предновогодишна незаборавна најлуда собиранка некогаш направена? Јас сум организатор, собирам и пари иначе бидејќи имам казна за плаќање. :rofl

Не бе сериозно. Сака некој?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Дали некој сака да направиме предновогодишна незаборавна најлуда собиранка некогаш направена? Јас сум организатор, собирам и пари иначе бидејќи имам казна за плаќање. :rofl

Не бе сериозно. Сака некој?
Јас сакам, само нека се одреди датум порано, да не биде ден пред собиранката да решите.
Пари немам за давање, ама може по некој подарок да си размениме, чисто како да означиме дека е предновогодишна собиранка :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас сакам, само нека се одреди датум порано, да не биде ден пред собиранката да решите.
Пари немам за давање, ама може по некој подарок да си размениме, чисто како да означиме дека е предновогодишна собиранка :)
Па што знам, немам некој датум на ум, онака спомнав за да ја затвориме годината. Ете нека биде таму после 15ти. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Па што знам, немам некој датум на ум, онака спомнав за да ја затвориме годината. Ете нека биде таму после 15ти. :)
Одговара после 15ти, само на време кажувајте датум ако одлучите, за да знам, ептен имам желба да дојдам :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Одговара после 15ти, само на време кажувајте датум ако одлучите, за да знам, ептен имам желба да дојдам :)
Ќе кажуваме ама слабо активност има. Еве да почекаме да пише некој, мене ми одговара било кој ден. Дури и 31ви ми одговара. :)
Слабо активност има иначе одма ќе се договориме.
Тебе било кој ден ти одговара или?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Count me in, ако одговара датата и часот.
Може Secret Santa да си играме со подароците, па кому кој/што се падне. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: malo, BadBoy007 and Altaïr