Jas na simpatijata ce mu kupam plisano mece i cokoladni srcenca...срце го изело! ![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Клише, клише, клише...од „празников“ ми се крева притисокот. Црвени кеси, срциња, гигантски мечки што ќе собираат прашина по ќош, редици пред каси...и на крај, во сето тоа брзање, заборавиле да купат кондоми, па ништо од бизнисот.![Giggle :giggle :giggle](/images/emoji/giggle_animated.png)
Дајте ми вие мене шише вино, па со Трифун да прославиме до 101 и назад, плус утредента нема да го оптоварувам Гламстик со прашањето „Дали сум трудна?“
Озбилно, поарно сред лето рандом да добијам лајнарки на подарок, оти во моментот некому му текнало и го потсетиле на мене, отколку да трепкам на ваков, до даска исклиширан ден, и да глумам изненаџена ко демек тоооооолку е неочекувано. Мех...
Најубаво најдете се и дајте си...внимание. Посветете си го денот со вино, пуканки и хорори, разбијте ја малку таа „Сузо моја неоплакана, цвече моје неопрашено...“ монотонија.
р.ѕ. Имам една идеја.
Да не бидете ко оние 15% во Америките, пишете ми ПП, ќе ви праќам подароци (што ќе си ги платите) + посвети од поезииве што ми се вртат по маса. Сите ќе ве сакам, мајке ми!![Заљубен (inlove) (inlove)](/images/emoji/inlove_animated.png)
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Клише, клише, клише...од „празников“ ми се крева притисокот. Црвени кеси, срциња, гигантски мечки што ќе собираат прашина по ќош, редици пред каси...и на крај, во сето тоа брзање, заборавиле да купат кондоми, па ништо од бизнисот.
![Giggle :giggle :giggle](/images/emoji/giggle_animated.png)
Дајте ми вие мене шише вино, па со Трифун да прославиме до 101 и назад, плус утредента нема да го оптоварувам Гламстик со прашањето „Дали сум трудна?“
Озбилно, поарно сред лето рандом да добијам лајнарки на подарок, оти во моментот некому му текнало и го потсетиле на мене, отколку да трепкам на ваков, до даска исклиширан ден, и да глумам изненаџена ко демек тоооооолку е неочекувано. Мех...
Најубаво најдете се и дајте си...внимание. Посветете си го денот со вино, пуканки и хорори, разбијте ја малку таа „Сузо моја неоплакана, цвече моје неопрашено...“ монотонија.
р.ѕ. Имам една идеја.
Да не бидете ко оние 15% во Америките, пишете ми ПП, ќе ви праќам подароци (што ќе си ги платите) + посвети од поезииве што ми се вртат по маса. Сите ќе ве сакам, мајке ми!
![Заљубен (inlove) (inlove)](/images/emoji/inlove_animated.png)