многу брзо лета времето и животот...а јас не планирам да го поминам без таа која ми е во мислите и срцето....
. Имаше и такви кои не ја познаваа љубовта, се трудеа да глумат, како божем не им е до парите, а од авион се познаваше дека тие нема да успеат, тие никогаш нема да се среќни. Ние не бевме од тие парови, ние бевме од оние среќните, кои навистина се сакаат. Имаше многу познати и непознати фаци, некои намуртени ликови, некои стаааари спомени, мои или нечии...и секогаш една иста проклета вистина. Таа која секој викенд ја гледав во бело, секогаш посакував да си мојата белина Ти....Јас кревам раце од тебе и онака не ме заслужуваш, а Ти, ти можеби не ме ни сакаше,ама сигурен сум дека нема да ме заборавиш. И секој викенд, истата приказна...Двајца млади и заљубени.
Јас вака како објективен гледач... ќе си прокоментирамШто да ти кажам..кажано е се`..
Јас моето го направив, ти се препуштив на милост и немилост, на среќа и тага, на љубов и болка..
Сега останува ти и времето да ми покажете дали згрешив во оној момент кога не му кажав стоп на срцето и се заљубив во тебе..

Јас вака како објективен гледач... ќе си прокоментирам
Да ми го покажеш тој во кој што си вљубена и се плашиш да не случајно не ти возврати.
Со мене ќе си има работа![]()