Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да ти кажам колку ми недостасуваш...
толку многу што знам дека ако отворам уста за да кажам ќе ме проголта големината на копежот ... и си молчам .. а ти ми недостасуваш...
Не знам дали те изгубив или те разочарав...или и двете. Ми фали да ме разбуди порака од тебе...ми фали да ме испратиш да спијам... Ми фалиш ти. Не сум способен да погледнам друга девојка и да се замислам покрај неа повеќе. Мојов мозок лачи допамин само кога ти си ми во мислите.
сакам да ти кажам дека јас за тебе сум како детенце кое чека чоколадо, чекам да ме бакнеш, чекам да ме гушнеш, дури чекам и да ми кажеш дека ме сакаш, за да не ти бидам досаден зошто мислам дека станав малку,
љубов? не тоа не е љубов нашето. Нашето е нешто повеќе од љубов ама и помало од тоа. Чудо е ова нашето. Можеби зашто уште се немаме факинг сретнато за да знајме шо е
Mецо моја знам дека ме сакаш, потруди се да го поминуваме времето смеејќи се, наместо да се ценкаме за глупости, еве и денес не издржавме да не се скараме, ама ако, утре секако дека ќе издржиме јас лично ќе се потрудам.