Сите сакат нешто да кажат, епа ај и јас да кажам, ем ќе добијам на поени ем може да си најдам другарче
Сакам да ти кажам оти не е во ред тоа што се случува свесен сум, знам, сакам да ти кажам, или не да ти се развикам, БОРИ СЕ, биди со мене кога јас се борам, ми требаш, секој си има свои тешкотии од нас, можеби јас, можеби ти, можеби двајцата сме згрешиле ама биди човек, ако неможе да се поправи сноси се гордо со таа грешка, не дозволувај никој да те прави несреќна, жал ми е што не си среќна со мене, тешко ми паѓа што неможам да те направам среќна, ама јас се надевам, и секогаш ке се трудам, те молам не заборавај на нас, направи ме среќен секој ден по малку за да се осетам жив, те молам мисли јас како се сносувам со сето тоа што ти ке ми го кажеш, ме повредуваш и знам дека не ти е гајле за мене, ама јас не се предавам толку лесно, знам дека ако не сега, кога ќе излезе на свет малата Ариел ке биде малку само поинаку во врска со тоа, јас знам дека ти ке бидес среќна и се ка дадам за да си, секој ден освен ТЕ САКАМ друго неможам да ти кажам, и те молам, веќе безброј идеи ми доаѓаат на ум, еве и 3 шанси за да те запросам испуштам, те молам не ми ги руши моите моменти, моите планови, и верувај кога се ќе се среди, а ке се среди, ќе бидеме многу среќни, затоа не ме повредувај повеќе, од мене направи плачко, од лав направи магаре, секој ден ми е тешко немам на кому да му кажам, а сакам само тебе да ти кажам.
Имаш ли претстава колку само ми значиш штом сум се одлучил да бидеш моја жена, јас не си играм со такви работи, јас есапот во животот 3 пати го пресметувам, ама некако како да не ти значи многу многу тоа, и да ти кажам знам дека ме сакаш, само те молам покажи малку повеќе, и те молам немој да збориш така за фасулчето
сепак со тоа се ке се среди и кога ќе се среди, ќе побараш уште најмалку 3
Се надевам не го читаш ова, оти сакам да ти кажам ама нејќам да знаеш оти пак ке ме .....