Не знам зашто пишувам во тема насловена љубовна исповедувачница, ама веројатно најсоодветно е тука.
Почнуваш да ме нервираш веќе.
Таман те снема, мислам си се опаметил и си се откачил, ти ми никнуваш од нигде сред улица и ме влечеш за ракав ко циганче што бара 5 денари. Па, 23 годишен си бре, не си малолетен па да се глупираш така.
Јас сфаќам дека против чувства не се оди, ама под овие околности, треба малку да си ја проклатиш таа лејката или барем остај го девојчето, не ја лажи така, не и’ симнувај светови, не е фер спрема неа! Не, не, твоиве не се ни чувства, твоево е алчност, ти се може бе, ти се сака, ти здосадило, па ај ќе си правиме екскурзии. Пф, да бев само јас “саканата“, туку те знам како дишеш. Ај ќе пробаме со неколку, па која е доволно будала да наседне и да се деградира себе, ќе се нафати. Идиотикус.
Што трескаш човеку? Не сакам да се добива погрешен впечаток, па дури да ме додава девојчето секаде и да гледа глупости и слики направени години пред воопшто да се запознаете. Да, затоа избришав профил. Не, несакам да ми се јавиш.
Уште помалку сакам пак да бидам втора опција. Види види ти што си бил мушкарчина ипол. Браво.
Јас не сум ти од МИК Св.Николе, па ем да летам, ем да се јадам. Не паѓам одамна на такви финти и квази машкост.
Зошто, за жал, или за среќа, сум била и на нејзино место и знам, а и не ми требаат додатни, беспотребни нервози.
Опамети се. Смешни и патетични ти се сите изговори, а во истите нема ни М од машко, може само М како мудоња.
Пријатно.