Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Ма јебо би ја и мртвог вола,
а камо ли тебе љубави моја :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Astro01

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Nokva te sonuvav na nekoi planini kade ne sum bila , so fijuk na vozovi...Jas i ti vo iskonska pregratka. Dushite se gushkaa. Go pocuvstvuvav celiot zivot na svojata koza.
I pak ke recam koga mislam deka umiram , ti sekogas mi davas dokaz deka ziveam. I sonceto vo nokta go pokazuvas, i vo nokta svetlinata ja obojuvas. Macna ne sum, srekna sum zasto sonuvam. Sonuvam pozadi sonot, pozadi zivotot,pozadi segasnosta i minatoto. Idninata sepak ima zolta boja.

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Сте се направиле емотивци сите, ај приберете се и сите со споени срца да ве видам да пишувате...
Што да кажам, е** се глупак еден, ете не лажам, поискрено од ова нема хахахаха

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Ти ме правиш среќна, бескрајно, бескрајно среќна.
И покрај сите твои мали маани и покрај целото несовршенство во тебе, ти си најсовршеното нешто што постои за мене.
... и немам навика вака јавно да си ги искажувам чувствата, но денес повторно се заљубив во тебе, те засакав уште толку колку што те сакав и чувствувам дека срцето ке ми излезе од градиве.

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Glupco, odkoga reshi da se smenis mi napravi problem i site paswordi treda da gi smenam . A tolku lesno gi zaboravam i posle sum blokirana i na rabota i doma i na cb. I kako da ti gi zakacam site plackosani poemi na opacinata na tvoite cekori? Menuvaj se, ako imas potreba no si slushnal li da se menuvas nanazad?Ne mozes, nemozes od crv pak larva da stanes, ne mozes od vozrasen dete da bides i ne mozes od ljubov da omraza zivees. Ke dojdes ti pak macore na istite porti kafe da pies, no prvo edna zaushka ke dobies. Ama ajde, dada ti ne ja slusas koga znaes vo pravo e. A sega gitla, i te cekam na vrvot na planinata da go gledame izgrejsonceto i da ti kazam ke me nosis na ushka sledniot pat nadolu.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Зошто и утрово се чувствувам скршена?!
Зошто кога сакав да ја заборавам таа ноќ.. Нека летне се заедно со ветерот само прегратката нека остане. Таа силна гушка.. А бе мамето ти.. Зошто толку силно те сакам а не можам да ти покажам..
И нема, вака како овде никогаш нема да ти кажам.. Не дека не заслужуваш, едноставно не можам... не можам