Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Види....остави го веќе еднаш минатото позади себе, бидејќи никогаш нема да бидеш млад како што си сега, а верувај премлад си за да бидеш постојано скршен...велат кој преживува еднаш не е веќе ист...затоа земи воздух…Издиши…Дозволи минатото да биде минато!!! (аман веќе!!)

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Ми те крадат ѕвездите пробивајќи ја својата светлина низ тие кафеави очи..
Месечината често знае да те одвлечка во тајните одаи на ноќите..
Ми те краде утрото кое секој ден осамнува над тебе..
И соништата ми те крадат, те крадат како далечна слика од реалноста која ја замислувам јас.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Ете дојде, дојде денот кога ќе се разделиме засекогаш, денот кога јас ќе продолжам по еден а ти по друг пат и нема веќе никогаш да те гледам како што те гледав секој ден на школо секој ден кога ќе те видев порано срцето забрзано ми чукаше, пеперутките проработуваа во стомакот, а сега ? Сега кога ќе те видам веќе ништо не чувствувам кон тебе..Дали воопшто некогаш си ме сакала ? Дали го чувствуаше она што јас го чуствував кон тебе ? Зошто не ми даде шанса да ти докажам колку многу те сакам ? Но заврши како и да е што и да беше заврши. Но знам дека и двајцата ќе се сеќаваме на датумот кога прв пат се судрив со тебе и кога прв пат ги видов тие убави црни очи..10.03.2012..

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991