Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Порано секоја комуникација со тебе будеше во мене оргазам.
Сега веке го знам на памет тој вкус.
Слатка горчина.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зашто сеуште и после толку време ја чувствувам истата трема пред секоја средба со тебе...
Уште од вечер се радувам како мало дете на лижавче,неможам да заспијам иако те видов пред само два дена...
После оваа глупост што ја напрвив...односно не ја направив ама беше готово да ја направам сватив колку премногу ми значиш и дека сепак ти си тоа што сакам...а не слободата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL and WomanInRed

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Веќе не си ветувам дека од утре нема да те мислам и споменувам.
Така дочекав многу утра со мислите и чувствата интензивно насочени кон тебе.
Секако е тешко, секако си тука, вовлечен длабоко под кожава, скриен во срцето...
Еднаш ми рече засекогаш... ако на ова моево засекогаш мислеше.. во право си бил..
Еднаш ми покажа како е да бидеш чуван и сакан, ми покажа како сакам некој да се однесува со мене...
И како сега да се заситам со нешто далеку полошо од тоа, кога веќе еднаш сум го имала најдоброто?
Најлесно е да заминеш, а ти тоа најдобро го знаеш...

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
Најубаво ми е со тебе најмило мое, и покрај сите турбуленции во нашата врска сеуште сме заедно и сеуште се сакаме како првиот ден (па и повеќе). Фала ти што си со мене во сите најтешки моменти од мојот живот. Те сакам бескрајно иако ти понекогаш се сомневаш во тоа, кога не ти посветувам доволно внимание затоа што сум задлабочена во моите проблеми и обврски. Те сакам, те сакам, те сакам ... (inlove)
Ам да, и најмногу ми годат муабетите за основање на наше мало, слатко семејство. :sreken

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Го слушав комплетниот саундтрак на TVD. Песнава ненормално потсеќа на тебе, на нас. Знам дека не би требало, знам дека не смеам, ама пак и пак на истото се враќам. Како да сум заглавена во проклет круг од кој нема излез. Те виделе пред мојата зграда. Повторно... Не сакам да те спомнуваат, ама се прибирам и се правам дека ништо не ме засега во врска со тебе. Нема пак да плачам. Нема.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата

ја слушам моментално и посакувам да си тука.
Да те гушнам,да те бакнувам и да ти шепотам
заведувачки приказни и да водам љубов со тебе до раните утрински зори.
И нека е,
што сака нека биде..знам дека постоиш во мене па макар и нека е само нереална искривена перцепција на реалноста..
Како и да е..
Како и да биде...
Ти си дел од мене..и те сакам..

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
До мојата најмила,нјдрага и најљубена JaMi која направи животот да ми биде незамислив без неа.(inlove)

flowers[1].jpg

муце мое најмило знам дека си искрен и навистина го мислиш ова,покажуваш на дела,а тоа е тоа што најмногу го сакам,
знам понекогаш ти се лутам и кога искрено ми кажуваш некои работи кои ме разбеснуваат но сфаќам дека џабе се лутам ,
благодарна сум ти пред се што си искрен кон мене. (hug)
(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN