Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК од преска една кошула со баба преправам, свилена е, и да од татко мие кога ја носел ергенче кога бил :rofl (многу ми е смешен зборот ерген).Прво ја исеков јаката си ја украсив и така си ја носам, е сеа целосно ја сменив кошулата, треба уште нешто да се доправе па ќе постирам сликичка. :)
Од старо си правам ново, па потоа со мерак си го носам. Ова ми е вторпат како од машка облека правам женска. Ма ѕвер сум (wasntme)

Вчера си ги најдов и имитацијата на кожени хеланки, па кога ќе се пицнам во нив, па штикли, црвен кармин. Можат да ме гледат ама не и да ме имат. :giggle Доволна ми е љубовта моја моментално (inlove)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Значи не сум сама во паѓањето :D
Инаку сакам снег ама ко ќе ми текне дека треба нашколо да одам по шлакутарнициве, ексик веќе...
:) Е ексик... еве денес излегов на кафе демек ќе одам... пред Сити се утепав :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Сара.13

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Не е Гулабица Македонската гордост.

Момаков е

Ако некој успее да направи корелација помеѓу зборовиве на песнава го молам да ме извести во инбокс.
Благодарам
SmileySignoftheCross.gif

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Не е Гулабица Македонската гордост.

Момаков е

Ако некој успее да направи корелација помеѓу зборовиве на песнава го молам да ме извести во инбокс.
Благодарам
SmileySignoftheCross.gif
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.

Ај па и ти старомоден еден. Как не те је срам.
Па модерно е сега тоа. Не гледаш дека девојчето е very mature, несомнено ќе биде добра и грижлива мајка(wasntme)
Може и таа и детето потоа во градинка заедно да си одат.

16 години и имаат односи бре... Јас на 16 години уште во споменарот срциња си цртав.
Море само ќотек.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and Emma.T

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај па и ти старомоден еден. Как не те је срам.
Па модерно е сега тоа. Не гледаш дека девојчето е very mature, несомнено ќе биде добра и грижлива мајка(wasntme)
Може и таа и детето потоа во градинка заедно да си одат.

16 години и имаат односи бре... Јас на 16 години уште во споменарот срциња си цртав.
Море само ќотек.
А мене не смеев да дозволам да ме видат дека цртам срциња :eek:
Не до толку де,ама.. :D да ја направиме разликата на 16 годишната возраст,низ времињата па се до денес.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and cakar_ulav
Статус
Затворена за нови мислења.