ke ve stavam na forumski par cim ja najdam sovrsenata slikaкако бе така немој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
ke ve stavam na forumski par cim ja najdam sovrsenata slikaкако бе така немој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
Ми влијае тоа што сум родено среде летоКако бе не го сакаш снегот?
Е ексик... еве денес излегов на кафе демек ќе одам... пред Сити се утепавЗначи не сум сама во паѓањето
Инаку сакам снег ама ко ќе ми текне дека треба нашколо да одам по шлакутарнициве, ексик веќе...
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.Не е Гулабица Македонската гордост.
Момаков е
Ако некој успее да направи корелација помеѓу зборовиве на песнава го молам да ме извести во инбокс.
Благодарам
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.
А мене не смеев да дозволам да ме видат дека цртам срцињаАј па и ти старомоден еден. Как не те је срам.
Па модерно е сега тоа. Не гледаш дека девојчето е very mature, несомнено ќе биде добра и грижлива мајка
Може и таа и детето потоа во градинка заедно да си одат.
16 години и имаат односи бре... Јас на 16 години уште во споменарот срциња си цртав.
Море само ќотек.