чајче, некое лимонче
чајчето со лимонче е веќе до мене
чајче, некое лимонче
цел форум: Здраво TroubleЗдравоооо јас сум нов член и баш ќе ми биде мило да се дружам со сите вас форумџии на Црно Бело, се надевам има дружења, заебанции, собиранки, пијанки, дуванки итн, итн...
И така Абе јас уствари сакам да кажам дека КОНЕЧНО си купив пуњач за лаптопот шо ме кошташе факинг 2500 денари, и тоа од првата плата, ама немаТ везе, битно ќе ве дружам сега пак цела вечер, ќе ве забавњам и засмејувам Знам дека ви фалев, и вие мене исто, ама почнувам да надокнадувам веќе
Здравооооооцел форум: Здраво Trouble
Да де,може и да не забањаш,не е проблемЗдравоооо јас сум нов член и баш ќе ми биде мило да се дружам со сите вас форумџии на Црно Бело, се надевам има дружења, заебанции, собиранки, пијанки, дуванки итн, итн...
И така Абе јас уствари сакам да кажам дека КОНЕЧНО си купив пуњач за лаптопот шо ме кошташе факинг 2500 денари, и тоа од првата плата, ама немаТ везе, битно ќе ве дружам сега пак цела вечер, ќе ве забавњам и засмејувам Знам дека ви фалев, и вие мене исто, ама почнувам да надокнадувам веќе
Некој се криел да не почасти а ццццЗдравоооо јас сум нов член и баш ќе ми биде мило да се дружам со сите вас форумџии на Црно Бело, се надевам има дружења, заебанции, собиранки, пијанки, дуванки итн, итн...
Па ако неможеш да докачиш до грбот нема проблем, тука сум, затоа се пријателите нелиДа де,може и да не забањаш,не е проблем
Значи дислајк нема, несакајќи ми се стисна лајк, не се тревожи одма И не бегам, чекам да видам колку ќе ми останат па да ве частам, не бегам ја од частење, си знаеш тиНекој се криел да не почасти а цццц
Едно хамбургере е доста од кај овој со плескавицине ВилиЗначи дислајк нема, несакајќи ми се стисна лајк, не се тревожи одма И не бегам, чекам да видам колку ќе ми останат па да ве частам, не бегам ја од частење, си знаеш ти
Еееееј за Хамбурхер ли праиме проблем ја ќе јадам полнето пилешко ти јади гурманска голема, од менеЕдно хамбургере е доста од кај овој со плескавицине Вили