ke ve stavam na forumski par cim ja najdam sovrsenata slikaкако бе таканемој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
![]()
![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
ke ve stavam na forumski par cim ja najdam sovrsenata slikaкако бе таканемој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
![]()
![]()
Ми влијае тоа што сум родено среде летоКако бе не го сакаш снегот?![]()
Значи не сум сама во паѓањето
Инаку сакам снег ама ко ќе ми текне дека треба нашколо да одам по шлакутарнициве, ексик веќе...
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.Не е Гулабица Македонската гордост.
Момаков е
Ако некој успее да направи корелација помеѓу зборовиве на песнава го молам да ме извести во инбокс.
Благодарам
![]()
А момакот има затруднето 16 годишна фуфа и сега ќе се жени со неа. Нит он носел кондом,а богами ни неговите.
А мене не смеев да дозволам да ме видат дека цртам срцињаАј па и ти старомоден еден. Как не те је срам.
Па модерно е сега тоа. Не гледаш дека девојчето е very mature, несомнено ќе биде добра и грижлива мајка
Може и таа и детето потоа во градинка заедно да си одат.
16 години и имаат односи бре... Јас на 16 години уште во споменарот срциња си цртав.
Море само ќотек.