Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДК форумов станал калакурница, да не смее човек да каже некоја мака или да се пофали нешто,одма пукање сеир,исмејување и ќе се збори тоа што го пишал уште месец дена минимум...
ми беше единствено место каде што можев да си напишам се што ќе ми помине низ мислите,а сакав да го исфрлам од себе,сега не се ни осмелувам да напишам нешто:|

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ај бе не се грижи : )
Учиме учиме и на крај татичко ќе ни ги плаќа сметките од 6000 ден. :zelen Гајле ни е :svirka
Нека ти ги плаќа тебе ;)
СДК форумов станал калакурница, да не смее човек да каже некоја мака или да се пофали нешто,одма пукање сеир,исмејување и ќе се збори тоа што го пишал уште месец дена минимум...
ми беше единствено место каде што можев да си напишам се што ќе ми помине низ мислите,а сакав да го исфрлам од себе,сега не се ни осмелувам да напишам нешто:|
Тоа ти е Мила љубомората е секаде.Некои немаат живот надвор од форумот,па мораат овде да си ги лечат комплексите.
Ај вака да направиме напрајте си списоче и ќе му речам на татко ми да ве посвои ем ќе ме трпите мене и онака ме мразите али пазете ќе правите сметки од 6000 а? (facepalm)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
од денес само моите мислења ќе си ги читам :igra:p :giggle ''штета'' што нема опција сам себе лајкувал :D:frantic
Сам себе си го лајкуваш кога го пишуваш, сметаш дека некаде треба да го пишеш затоа што сакаш да го пишеш = лајкнато од твоја страна. You get me right ?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Нека ти ги плаќа тебе ;)

Тоа ти е Мила љубомората е секаде.Некои немаат живот надвор од форумот,па мораат овде да си ги лечат комплексите.
Ај вака да направиме напрајте си списоче и ќе му речам на татко ми да ве посвои ем ќе ме трпите мене и онака ме мразите али пазете ќе правите сметки од 6000 а? (facepalm)
Не , не зборев за тебе јас,општо си кажав:)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сам себе си го лајкуваш кога го пишуваш, сметаш дека некаде треба да го пишеш затоа што сакаш да го пишеш = лајкнато од твоја страна. You get me right ?
не ме терај да читам други мислења освен моите ,ти се молам:frantic:D
(не ме сфати баш но нема везе :zelen,поинаку го протолкува од мојата замисла)
(ништо лошо не реков само малку се поиграв со зборови,а секој има право да си го протолкува на свој начин :zelen)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
не ме терај да читам други мислења освен моите ,ти се молам:frantic:D
(не ме сфати баш но нема везе :zelen,поинаку го протолкува од мојата замисла)
(ништо лошо не реков само малку се поиграв со зборови,а секој има право да си го протолкува на свој начин :zelen)
ДА бе стварно .. ја најзабеган бев тука .. заборавив (worried)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ДА бе стварно .. ја најзабеган бев тука .. заборавив (worried)

јас такво нешто за никој немам кажано (wasntme) ако не размислуваме исто не значи дека си забеган( според мене ):) кокретно реков дека не ми ја сфати поентата на постот,но оставам секој да си ја протолкува на свој начин...:)

Статус
Затворена за нови мислења.