Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Утре пак ќе се влечкам со куферите после една недела цела, веќе се навикнав дома и пак ќе требит да одам. Утре цел ден во пакување ќе ми поминит, па да не заборам нешто и такви работи. Смачено ми е од оди си врати се, не дека годинава нешто многу бегав дома, се` на се 3 пати, ама и то ми е мачно. 3 саати се во прашања и то јас шо бегам со кола, тек можам да замислам како им на оние шо патуваат со автобус цели 4 саати и пол, многу се.:x
И така снег си паѓа, Скопје велат немало снег ама осеќам дека утре ќе им го донесам снегот.(happy)
Јас веќе ја испланирав неделава што иди, дел со скитање дел со учење, се надевам дека се ќе остварам од она што го планирав. Ето и конкурсот за стипендии излегол да не заборам да се пријавам дека и то можит мене да ми се десит од толку шо сум заборена.|-(
И толку.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Дојде време друштвото да ти се лути ако сакаш да поминеш едно попладне со љубовта,наместо да искочиш со нив :x

Велиш дојде?
Па зарем тоа време некогаш исчезнало? :eek
Ненавикнати се, остави нека им слегне. :)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
All day & all night :sreken
23915_505833559449011_573858339_n.png

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Велиш дојде?
Па зарем тоа време некогаш исчезнало? :eek
Ненавикнати се, остави нека им слегне. :)
Јас сега си осетив на сопствена кожа,затоа викам дека дошло времето :)
А и тука си во право,можеби незнаат како е,па затоа бурно се реагира на една ваква одлука(worried)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Оти охриѓани го направива. :giggle
Ај можда The_Mayor ќе преговара таму бар една приколица да ни истурат на нас:D
Абе а убо ви беше, ко не заебававте пред 2 години со поплавите....демек продавам куќа со Кичево со поглед на езеро, продавам стан во Охрид на 2 спрат под вода, итн.:zelen

Статус
Затворена за нови мислења.