За ова богами ќе треба и лиценца од вас да барамеАбе ние можевме, ама вие сега може ќе имате аква парк со споменици наоколу.
Може и дисциплини да направите:
-скокање главачки од коњаникот
-пливање делфин од еден лав до друг 15 пати
-нуркање со премин под нозете на шмизлата
-скопски МАР-АТОН од ѓорче до аеродром...итн.
мене бар к700и не ми фали, веќе 7 години го одржувм во живот... од татко ми, па на мене, сеа е кај сестра ми.. од генерација на генерација оди малце му е еден, па на два полначи живеезнаеш колку ми фали нокиа 3310 или сони ериксон к700и
си порачав полнач и мојот ке биде во функција и кај мене така генерациски е пренесенмене бар к700и не ми фали, веќе 7 години го одржувм во живот... од татко ми, па на мене, сеа е кај сестра ми.. од генерација на генерација оди малце му е еден, па на два полначи живее
ептен добро телефонче, за ништо не го менувамси порачав полнач и мојот ке биде во функција и кај мене така генерациски е пренесен
И за самоодбрана е добарептен добро телефонче, за ништо не го менувам
уфф како добро крши глави, лета од трети спрат надолу, плива во Јадранот, се крие по станот, спие под клупа во паркови, пее на сред час во училиште, осветлува темници, овековечува среќни моменти.... и привремено онеспособува машки лица.И за самоодбрана е добар