Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Знам дека пишувам во најглупата можна тема (поглупа и од Глупости На Кило во сите три дела заедно( ГНК )) затоа што концептот е промашен уште од вториот пост каде е промашена идејата на авторот, ама од инат ќе кажам нешто па макар било и последно.
Целта на темава, во моментот кога беше отворена (најверојатно) беше постигната.
За понатамошни коментари и мислења во врска со функционирањето на форумот, ве молам користете ги следните теми:

Сакам да поставам прашање поврзано со форумот, каде да го направам тоа?
- Најпрвин провери дали твоето прашање е веќе одговорено во темата: Најчесто поставувани прашања.

Сите прашања/коментари поврзани со функционалноста на форумот во иднина пишувајте ги во темата:
- Предлози и прашања поврзани со функционалнста на форумот

Сите прашања/коментари/критики во врска со администрацијата на форумот пишувајте ги во темата:
- Критики за администрацијата

Сите предлози/коментари/критики поврзани со форуми/подфоруми и теми пишувајте ги во темата:
- Предлози за нови форуми/подфоруми

Сите останати прашања пишувајте ги во темата:
- Сакам да кажам/прашам
Целта на темата никогаш нема да биде постигната затоа што таа е безвременска, целта на темата е окултурување на македонските форумџии и кревање на форумџиското однесување на едно повисоко ниво. АКо мислиш/те дека тоа е постигнато и завршено тогаш воопшто не е на одмет да се преиспитате зошто овај форум постои ако веќе целта да форумџиите добијат место за забава и осознавање со форумската култура е исполнета. Форум/џиство е матераја која расте и созрева но никогаш нема да престане да се раѓа (да се преиклучуваат нови членови) и да престане да созрева (затоа што човек, аналогно на тоа и форумџија, некогаш нема да престане да учи нови работи). Онај кој смета дека знае доволно, се спознал себеси и сите околу него на овај интернет простор треба да го прочита мојот пост во темата таму, да си стави рандом лозинка и чао пријатно нека зи живее среќно и весело ама нека не не замара тука со својата совршенос и безгрешност која и не постои...

Правењето формат на компјутерот не е решение ако нешто сме заефркнале па ај ќе го поправиме со форматирање и не решавање на проблемот. Проблем не се решава со отфрлање на страна и вртење на нова страница. Се засувакуваат ракави, се уклучува мозок и се прават разни комбинации како и на кој начин да се стигне до решение. Ќе се згреши еднаш, ќе се згреши уште еднаш но на крај ќе се дојде до решение колку и да тоа било во прв момент нереално...

_________________________________________________________________________________

ПС: (XenForo е направен од истите “будали“ кои го направиле vBuletin на времето)
7. Ако пишуваме во ПП (приватни пораки), ни ги читате мислењата?
- Не. Тоа се приватни пораки, не може никој да ви ги чита, освен учесниците во конверзацијата.
Ме мрзи/немам лична потреба да барам за сегашно време ама овај линк го имам во архива од времето...

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК Сега слободно јадете го:cenzuraна дека сте ме тепале хахахаха можеби ќе ви поверува некој, оти не личам во моментов на себе ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
не знам... ваљда сеа на никого не личам ахахахаха ....... едното око ми отече скроз капакот не можам да си го кренам :sram
уште ли не ти поминаа очите...(worried)
ставај chloramphenicol ung. i citeral sol би требало да се повлече,и обавезно облоги од камилица чај.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
уште ли не ти поминаа очите...(worried)
ставај chloramphenicol ung. i citeral sol би требало да се повлече,и обавезно облоги од камилица чај.:)
ми се повлече и станувам сабајлево пак :/
иначе ставам облоги од камилица ... фала на советот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon
Статус
Затворена за нови мислења.