Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
ми се повлече и станувам сабајлево пак :/
иначе ставам облоги од камилица ... фала на советот :)
Е ти викам јас барај некоја доилка ти ми се смееш...еве ти праќам една само пази јак млаз има:D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Неможе само ти да кажуваш, мора и јас малку :mstickle
Со парвати сто години го договараме фудбалот, ќе биде поделба на народите едни бели едни црвени(ќе замислуваме дека се црни).. и ќе се војува навивачки:zelen
Пфффф....
Ако сте само ти и Парва тогаш не се мешам, соберете си се, гледајте си, ама за цела собиранка со многу луџе јас ако не кажам дека ќе биде тогаш нема ни да биде :p :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Пфффф....
Ако сте само ти и Парва тогаш не се мешам, соберете си се, гледајте си, ама за цела собиранка со многу луџе јас ако не кажам дека ќе биде тогаш нема ни да биде :p :D
Ти си главна :cool: искрено, ти си иницијатор на прву собиранку а и на мноо други (y)(hug)
Праимо собиранку на 13 по повод Реал Јунајтед, у Еспресо ке рокамо пиво , топло чоколадо никако : )
Биќе весело : )

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ти си главна :cool: искрено, ти си иницијатор на прву собиранку а и на мноо други (y)(hug)
Праимо собиранку на 13 по повод Реал Јунајтед, у Еспресо ке рокамо пиво , топло чоколадо никако : )
Биќе весело : )
хахахахаха у Еспресо ќе рокаме пиво, топло чоколадо не :rofl Кај е еспресото нели во Еспресо ќе седиме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
За утрешниот роденден ваква ке ми е тортата

normal_ManchesterUnitedCake_012.jpg

:igra

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
СДП : Во петокот снимав на час , беше многу смешно , професорката не се гледа , дознал педагогот и класната , прашуваат шо е работата , дознаја дека јас снимав , видеото е избришано ама сепак ќе течела постапката и ќе имало казна за мене ... :place
Знам дека требало да мислам пред да го сторам ова , ама што треба да правам СЕГА ? :banghead :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
СДП : Во петокот снимав на час , беше многу смешно , професорката не се гледа , дознал педагогот и класната , прашуваат шо е работата , дознаја дека јас снимав , видеото е избришано ама сепак ќе течела постапката и ќе имало казна за мене ... :place
Знам дека требало да мислам пред да го сторам ова , ама што треба да правам СЕГА ? :banghead :D
Иди извини се, сфе овој што ни га кажа на нас кажи му га на директора
А како дознале педагок и класна ? Учиш сс шпиуни а ? : )

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Иди извини се, сфе овој што ни га кажа на нас кажи му га на директора
А како дознале педагок и класна ? Учиш сс шпиуни а ? : )
И тоа не само ова класната ми ги наброи сите видеа што сум ги постирал , значи некој кој ме има за пријател и ги покажал видеата ...
ПС: Во се има шпиуни кога станува збор за училиште , си мислат дека ќе бидат повеќе "сакани" од професорите ако "работат за нив " :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
31
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Понеделник,понеделник,го мразам денов..Требаше да станам рано,за учииште,и глеј алармот не ми ѕвонел се разбудив во 8:30, :mad закаснив на училиште,се скаарав со некои луѓе :place ,и плус дома брат ми,на глава ми се качи :banghead:mad:mad

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and 84 sk_Y ^_-
Статус
Затворена за нови мислења.