Пфффф....Неможе само ти да кажуваш, мора и јас малку
Со парвати сто години го договараме фудбалот, ќе биде поделба на народите едни бели едни црвени(ќе замислуваме дека се црни).. и ќе се војува навивачки![]()

Ти си главнаПфффф....
Ако сте само ти и Парва тогаш не се мешам, соберете си се, гледајте си, ама за цела собиранка со многу луџе јас ако не кажам дека ќе биде тогаш нема ни да биде![]()
![]()
искрено, ти си иницијатор на прву собиранку а и на мноо други 

хахахахаха у Еспресо ќе рокаме пиво, топло чоколадо неТи си главнаискрено, ти си иницијатор на прву собиранку а и на мноо други
Праимо собиранку на 13 по повод Реал Јунајтед, у Еспресо ке рокамо пиво , топло чоколадо никако : )
Биќе весело : )
Кај е еспресото нели во Еспресо ќе седиме 

Иди извини се, сфе овој што ни га кажа на нас кажи му га на директораСДП : Во петокот снимав на час , беше многу смешно , професорката не се гледа , дознал педагогот и класната , прашуваат шо е работата , дознаја дека јас снимав , видеото е избришано ама сепак ќе течела постапката и ќе имало казна за мене ...
Знам дека требало да мислам пред да го сторам ова , ама што треба да правам СЕГА ?![]()
![]()
И тоа не само ова класната ми ги наброи сите видеа што сум ги постирал , значи некој кој ме има за пријател и ги покажал видеата ...Иди извини се, сфе овој што ни га кажа на нас кажи му га на директора
А како дознале педагок и класна ? Учиш сс шпиуни а ? : )

закаснив на училиште,се скаарав со некои луѓе
,и плус дома брат ми,на глава ми се качи