Море турчин будала. Земи џоинт.екстази.Не благодарам, ми е страв од дупење![]()

You lucky bastardБудала ми девојка, сака да ми купи плејбој боксерке![]()

Целта на темата никогаш нема да биде постигната затоа што таа е безвременска, целта на темата е окултурување на македонските форумџии и кревање на форумџиското однесување на едно повисоко ниво. АКо мислиш/те дека тоа е постигнато и завршено тогаш воопшто не е на одмет да се преиспитате зошто овај форум постои ако веќе целта да форумџиите добијат место за забава и осознавање со форумската култура е исполнета. Форум/џиство е матераја која расте и созрева но никогаш нема да престане да се раѓа (да се преиклучуваат нови членови) и да престане да созрева (затоа што човек, аналогно на тоа и форумџија, некогаш нема да престане да учи нови работи). Онај кој смета дека знае доволно, се спознал себеси и сите околу него на овај интернет простор треба да го прочита мојот пост во темата таму, да си стави рандом лозинка и чао пријатно нека зи живее среќно и весело ама нека не не замара тука со својата совршенос и безгрешност која и не постои...Целта на темава, во моментот кога беше отворена (најверојатно) беше постигната.
За понатамошни коментари и мислења во врска со функционирањето на форумот, ве молам користете ги следните теми:
Сакам да поставам прашање поврзано со форумот, каде да го направам тоа?
- Најпрвин провери дали твоето прашање е веќе одговорено во темата: Најчесто поставувани прашања.
Сите прашања/коментари поврзани со функционалноста на форумот во иднина пишувајте ги во темата:
- Предлози и прашања поврзани со функционалнста на форумот
Сите прашања/коментари/критики во врска со администрацијата на форумот пишувајте ги во темата:
- Критики за администрацијата
Сите предлози/коментари/критики поврзани со форуми/подфоруми и теми пишувајте ги во темата:
- Предлози за нови форуми/подфоруми
Сите останати прашања пишувајте ги во темата:
- Сакам да кажам/прашам
Ме мрзи/немам лична потреба да барам за сегашно време ама овај линк го имам во архива од времето...7. Ако пишуваме во ПП (приватни пораки), ни ги читате мислењата?
- Не. Тоа се приватни пораки, не може никој да ви ги чита, освен учесниците во конверзацијата.
Super Admins can Read Private Messages
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=92815
на дека сте ме тепале хахахаха можеби ќе ви поверува некој, оти не личам во моментов на себе 
Zmajce а на кого личишСДК Сега слободно јадете гона дека сте ме тепале хахахаха можеби ќе ви поверува некој, оти не личам во моментов на себе
![]()

не знам... ваљда сеа на никого не личам ахахахаха ....... едното око ми отече скроз капакот не можам да си го кренамZmajce а на кого личиш![]()

уште ли не ти поминаа очите...не знам... ваљда сеа на никого не личам ахахахаха ....... едното око ми отече скроз капакот не можам да си го кренам![]()

ми се повлече и станувам сабајлево пак :/уште ли не ти поминаа очите...
ставај chloramphenicol ung. i citeral sol би требало да се повлече,и обавезно облоги од камилица чај.![]()