Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Драг Dr.Gonzo и драг parvati
Јас уште пред 2 недели за да не закаснам да ви го честитам празников, се расчитав низ форумиве љубовни пораки, гледав 3-4 филма од жарн лубовна романса, разлистав низ домашната библиотека од тие книгите менаџмент за љубовен живот, собрав храброст и напишав две идентични писма кои детално ги објаснаа моите чувства за вашите змиски тела. Купив црвена лента им направив по една панделка, ги изнапрскав со женскиот парфем Кензо од брачеда ми, патот под нозе и дирекно во пошта.
После то со смирено срце реков да испијам едно кафе во локалната меана, и да се вратам дома да ручам. Се враќам дома зедов една пајнца граф, ја надробив со пиперки резанки и нормално отварам лаптопот да разлистам шо има ново на интернет.
Кога гледам на сите страни поштата изгорела и писмата со неа(facepalm) ми се одјаде и гладен си легнав.
а место писма да им праќаш да ги изнесеш на вечера :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДП дали некој знае некоја продавница во Скопје за велисипеди по можност да ми даде нивна веб страна или фан пејџ на фб ако имаат. Фала многу

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ќе ми дојде на :kafe новата комшика :cool: :sreken :igra.
Немој да биде:
Ја повикав комшивката на кафе, а таа го испи кафето и си замина.
СДП ако има некој што студира на Економски факултет и има за продавање книга ММБ нека ми пише порака:sram
Лаки?

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer
Статус
Затворена за нови мислења.