Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
energy.png

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Велат дека ако некој не се сеќава на тебе и те игнорира и ти треба него така да го игнорираш. Е КАКО ДА ГО ИГНОРИРАМ КОГА СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ПОМИСЛАМ НА НЕГО КАКО МИЛИОН СРЧИ ДА МЕ СЕЧАТ НА ПАРЧИЊА ВО СТОМАКОВ? Како кога сакам да се врати таа личност? Како кога ме боли? И не престанува ни со времето...КАКО?(brokenheart):place

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Зошто постојат толку патолошки лажливци зошто? зошто животот и се сведува на илузии во кои и самите веруваат зошто едноставно не бидат во животот свои зошто толку летаат на небото зошто целиот живот им е заплеткан во лаги зарем незнаат еднаш да ја кажат вистината онаква каква што или ќе ја извртуваат секогаш наопаку и ќе ти го кажат тоа со илузии? од такви подалеку. :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Зошто постојат толку патолошки лажливци зошто? зошто животот и се сведува на илузии во кои и самите веруваат зошто едноставно не бидат во животот свои зошто толку летаат на небото зошто целиот живот им е заплеткан во лаги зарем незнаат еднаш да ја кажат вистината онаква каква што или ќе ја извртуваат секогаш наопаку и ќе ти го кажат тоа со илузии? од такви подалеку. :)

абе подалеку тепај ги со пиштол шо му ја мислиш :gjavol помалку лажговци ќе има :pusi

Статус
Затворена за нови мислења.