Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сите што навивате за тимови како Реал, Барса и Челзи сте глорихантери... освен ако не сте навивале за Челзи пред доаѓањето на Абрамович. Тогаш респект. Другите не знаете што е фудбал и никогаш нема да разберете, ја за ист тим навивам веќе 13 години, иако добри 7 години нема титула, секоја утакмица им ја следам преку интернет стрим зашто немам Спортплус а ви гарантирам дека вие ќе се откажете од 'својот' тим одма чим ослабат по квалитет.

Изедов говна пошто сум станат на лева нога денес, отидов да спијам сега. Поздрав. :zelen
Навивам за Реал може 10 години, од кога во тимот играа најголемите фудбалски имиња Зидан, Роналдо, Фиго, Р. Карлос, Мајкл Овен, Бекам, Раул, Касиљас, па се до денес. Така што не ти вреди многу ова. :zelen

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Навивам за Реал може 10 години, од кога во тимот играа најголемите фудбалски имиња Зидан, Роналдо, Фиго, Р. Карлос, Мајкл Овен, Бекам, Раул, Касиљас, па се до денес. Така што не ти вреди многу ова. :zelen
Болдот и се е јасно. :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and Lepaa

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Болдот и се е јасно. :mstickle
хаха не знам за кој клуб навиваш, ама си рече дека не му се врти грб на тимот, па и да смени играчи и влезе во послаба лига, right? :rolleyes:
Цитирам:
а ви гарантирам дека вие ќе се откажете од 'својот' тим одма чим ослабат по квалитет.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Моментот кога ќе видам дека некој му пишува постови на бот ме потсеќа на моментите кога една баба во комшиите си правеше муабет со говорните автомати на телеком.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
хаха не знам за кој клуб навиваш, ама си рече дека не му се врти грб на тимот, па и да смени играчи и влезе во послаба лига, right? :rolleyes:
Цитирам:
Ти уште не си дошол до ситуација да му свртиш грб на тимот, Реал поради парите кои ги фрлаат на играчи, секогаш ќе бидат прејак тим и таков ќе останат уште долго време. Затоа е атрактивен за глорихантери. Иначе, навивам за Арсенал.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ти уште не си дошол до ситуација да му свртиш грб на тимот, Реал поради парите кои ги фрлаат на играчи, секогаш ќе бидат прејак тим и таков ќе останат уште долго време. Затоа е атрактивен за глорихантери. Иначе, навивам за Арсенал.
И ти ли брате Бруте :D Ко да знаев. И јас навивам за Арсенал уште од времето коа играа Парлоу, Пети, Симан, Беркамп, Кембл...да не набројувам. Одамна, стварно одамна беше тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Време е да си сменам статусот на врската,но не само на фб :)
Изгледа ке е наскоро...

Браво сине... ајде уште еден чекор...ајде уште еден...и уште еден..БРАВООООО...Женооо, донеси ја камерата!
-Синот ни се врати од дискотека.

:rolleyes:

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
зошто е толку тешко да се разбереш со некои луѓе? СДК и дека колку понеобразован човек, толку потешко можеш да дискутираш, човек кој секогаш гледа само едно нешто и нема ширина не може да дискутира соодветно на било која тема

Статус
Затворена за нови мислења.