Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека ја сакам сликава на аватар да ми биде арно ама немам десен клик и неможам да си ја ставам :(
Ама затоа тука ќе ми стои и утре од кај вујко ми дома ќе си ја симнам и ќе си ја закачам на аватар :zelen Уф колку си се сакам коа сум си вака паметна (inlove)
mqdefault.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ќе отворате годинава тема за Евровизија, или во ланската да ги исплукам Албанците?! :cenzura

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Скеој има право да навива за тимот кој сам го избрал. И да знам што е фудбал, да знам што е љубов кон фудбал.
Навивам за Реал поради Касиљас, Рамос, Пепе, Роналдо, Кака, Алонсо.. навивам за Реал поради Бернабеу, навивам за Реал зошто чувствувам топлина во градите кога го забележувам некаде наоколу нивниот грб и белиот дрес, навивам за нив зошто еден дечко ги сакаше повеќе отколку што ме сакаше мене.. интересно е што почнав и јас да ги сакам многу многу мнооогу повеќе отколку што го сакав него, сега сме еднакви :Р : ))))
Едноставно ги сакам, и се радувам кога победуваат, и плачам кога се поразени, плачам кога го гледам Икер како плаче зошто знам дека е еден од малкуте што играат со срцето за Реал.... навивам за Реал и не ме сфаќаат луѓето, ама сум психоделична кога станува збор за Реал ♥ ♥ ♥

Ете ова мислам и веќе го имам оставено некаде низ форумов, ама не е на одмет уште еднаш.
А тебе станат на лева нога, ти посакувам добра ноќ. :zelen
Имам многу да пројадам и за ова, ама денес не сум станат на лева нога, затоа ќе ве поздравам сите со песнава. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Знаете шо? Ми фали времето кога го гледав мечето Ушко во 19 часот :D и одма после тоа директно во кревет.Ех,секоја сабота и недела приказните на мтв1 ,во светот на бајките ...Не ми е јасно само зашто сега младите не ги гледаат? А,имам приметено многу пати дека даваат понекогаш такви емисии.Јас би рекла дека превише се влезени во некој American dream и мислат дека се што се лета се јаде.Јас кога ќе имам деца не би дозволила да носат штикли во 5 одделение и да имаат дечковци во 6 :)
Ете тоа сакав да го кажам.Имајте убав ден и онака сонцето ни се смее насмејте се и вие! :*

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and violetmoon

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Има еден начин да го решам сето ова...
Да исчезнам и да не се вракам назад.
Како пред 3 години.
Кога од лутина го удрив куќиштето на пцто.
И пет месеци н е се појавував.
Како кога со денови не се јавував на телефон.
Кога другарка ми ми рече:
-Mери,не те сакам ваква не те познавам ваква а јас со солзи во очите и кажував...
Или кога ја имав првата љубов да се смеам неконтролирано.И да велев Те сакам Горанеееееееееееееее и од лутина да го шлакнам дечкото на другарка ми и да му речам ОДИ СИ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ.
Или пак како пред неколку месеци.
Да отидам во Гарделанд.Да седнам на топоганот и да го разлабавам каишот како тогаш.
Да ми застане здивот од страв,или да се загубам.
Да ме снема.
Или како со другарка ми... да одиме по пат кај што ке не водат патиките.
Да и кажам ти благодарам што си ми најдобра другарка и сестра и сега викни го брат ти
Да ме гушка како тогаш.Да ме бушави и да ми каже...Единствена си...Не дозволувај нешто да ти застане на патот.
Зошто ти си ми се.
Или да ми каже мајка му...Ова семејство најмногу те сака Мери,те обожаваме.
Тоа го сакам,зошто јас овде нема што да правам.
Немам,кога не сум му потребна никому.
(wave)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
  1. Ми одоговара на chat на фб по 2 недели и ми вели, спиев досега. Шо дрога че беше то.
  2. Онака вчера ме додаде една колешка од работа, и имав фрлено мерак на времето (ко се вработив), убај слики :)
  3. втора смена на работа...... 14-22 фак јеааааааа!
  4. Да прашам да не добијам црвен картон заради непочитување на правило 12 за потпис со слика и линк?
  5. Дали смеам да опнам .gif сликичка 1280x640?

Статус
Затворена за нови мислења.