Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Отвори ја прикачената датотека 14485
Кили ти е вујко? :^) Брат на мајка ти или братучед е? :zelen Поздрави го и од мене кога ќе го видиш. :rofl[/quote]

на мајка ми втор братучед :D
аааа ти ради професорот учиииш :))))

хехее ма не во таа смисла погоден, погоден ни е зошто е разбирлив, добро објаснува, не' пушта порано хехе :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and ZmajChe

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не ми треба да се информирам,шо се дигаш одма? Само кажав,боже сачувај
Yeah, yeah, одма да се глуми увреџена цура.(facepalm) Никој не ти кажа ништо лошо, ти реков само подобро да се информираш, башка и го гледаш смајлито што значи дека сум се шегувал. И не користи веќе зборови како дигаш или нешто слично кога ме цитираш мене, уствари ич не ме ни цитирај. ;)

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Сите што навивате за тимови како Реал, Барса и Челзи сте глорихантери... освен ако не сте навивале за Челзи пред доаѓањето на Абрамович. Тогаш респект. Другите не знаете што е фудбал и никогаш нема да разберете, ја за ист тим навивам веќе 13 години, иако добри 7 години нема титула, секоја утакмица им ја следам преку интернет стрим зашто немам Спортплус а ви гарантирам дека вие ќе се откажете од 'својот' тим одма чим ослабат по квалитет.

Изедов говна пошто сум станат на лева нога денес, отидов да спијам сега. Поздрав. :zelen

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сите што навивате за тимови како Реал, Барса и Челзи сте глорихантери... освен ако не сте навивале за Челзи пред доаѓањето на Абрамович. Тогаш респект. Другите не знаете што е фудбал и никогаш нема да разберете, ја за ист тим навивам веќе 13 години, иако добри 7 години нема титула, секоја утакмица им ја следам преку интернет стрим зашто немам Спортплус а ви гарантирам дека вие ќе се откажете од 'својот' тим одма чим ослабат по квалитет.

Изедов говна пошто сум станат на лева нога денес, отидов да спијам сега. Поздрав. :zelen

Скеој има право да навива за тимот кој сам го избрал. И да знам што е фудбал, да знам што е љубов кон фудбал.
Навивам за Реал поради Касиљас, Рамос, Пепе, Роналдо, Кака, Алонсо.. навивам за Реал поради Бернабеу, навивам за Реал зошто чувствувам топлина во градите кога го забележувам некаде наоколу нивниот грб и белиот дрес, навивам за нив зошто еден дечко ги сакаше повеќе отколку што ме сакаше мене.. интересно е што почнав и јас да ги сакам многу многу мнооогу повеќе отколку што го сакав него, сега сме еднакви :Р : ))))
Едноставно ги сакам, и се радувам кога победуваат, и плачам кога се поразени, плачам кога го гледам Икер како плаче зошто знам дека е еден од малкуте што играат со срцето за Реал.... навивам за Реал и не ме сфаќаат луѓето, ама сум психоделична кога станува збор за Реал ♥ ♥ ♥

Ете ова мислам и веќе го имам оставено некаде низ форумов, ама не е на одмет уште еднаш.
А тебе станат на лева нога, ти посакувам добра ноќ. :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Човекот не е само добар или само лош,зависи на која страница ке му ја отвориш душата и пред какви искушенија ке го поставиш.Идентитетот е само еден единствен.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo, JaMi and Luckky
Статус
Затворена за нови мислења.