Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ти благодарам многу само уште едно прашање ако смеам? Да не знаеш случајно 5 ка дали поминува по Јуриј Гагарин?
Поминува по главниот булевар. Коа ќе помислам 57ца оди кај онаа последната улица вдолж Водно. Како и да е и со едниот и со другиот се стига до местото само малку треба после тоа да пропешачиш некои 100 200 метри.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Поминува по главниот булевар. Коа ќе помислам 57ца оди кај онаа последната улица вдолж Водно. Како и да е и со едниот и со другиот се стига до местото само малку треба после тоа да пропешачиш некои 100 200 метри.

Многу фала , со 57 сум директно кај агенција за вработување а всушност тоа ми треба барем така на мапава гледам ....во секој случај знам каде е црквата Јован Крстител и кафаната Два Елена:) па се водам по тие сеќавања ...фала за помошта , се надевам ќе стасам навреме..

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Па според овие погоре емисиите шо ги набројав,Ким гледав дека нешто води бизнис појма неам за што,прават колекции облека како и други славни личности.А во овие емисии нема голотија како што ти напиша,во нив е опишан нивниот секојдневен живот од станување до одење до WC. :giggle
Како што реков и порано цитирам:
машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија
и може во шоуто нема голотија, ама на друго место има, информирај се малку. :zelen
Вујко ми е, не е ни чудо што сум олку луда :D поздравче до него : )
15467529.jpg
Кили ти е вујко? :^) Брат на мајка ти или братучед е? :zelen Поздрави го и од мене кога ќе го видиш. :rofl
СДП каде од цел клас и текна број 15? :D па уште шо предмет ? Бизниииииииииииис ! хахахахаха ах мореее !! :D
Мене ме "обожава" оваа по бизнис, на секое испрашување сум прв. :place

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
kaј нас па, во прва година по бизнис материјалот ни беше катастрофа, ама сега во втора е стварно убав, разбирлив и се' е со размислување, а не на памет бубање, плус и професорот ни е погоден :D
аааа ти ради професорот учиииш :))))

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Како што реков и порано цитирам:

и може во шоуто нема голотија, ама на друго место има, информирај се малку. :zelen

Отвори ја прикачената датотека 14485
Кили ти е вујко? :^) Брат на мајка ти или братучед е? :zelen Поздрави го и од мене кога ќе го видиш. :rofl

Мене ме "обожава" оваа по бизнис, на секое испрашување сум прв. :place
Не ми треба да се информирам,шо се дигаш одма? Само кажав,боже сачувај

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
мене не ме очекувајте повеќе на форумов ....... си одам како што дојдов.. поздрав до сите :)

Статус
Затворена за нови мислења.