нема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на денкај ќе одиш ма ? седи ајде![]()

нема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на денкај ќе одиш ма ? седи ајде![]()
тоа нека ти биде мотив,да бидиш една од радостите на форумовнема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на ден![]()
хаха....... постои можност за такво нешто?тоа нека ти биде мотив,да бидиш една од радостите на форумов![]()
А ако отидеш ти уште по'тапа ќе се направи,не оди бе...хаха....... постои можност за такво нешто?
се ми станува секојдневно ... муабет со истите членови, постови од истите членови ..... тапа :/
интересни сте навистина... ае ќе останам, ама послаба активностА ако отидеш ти уште по'тапа ќе се направи,не оди бе...![]()
Немој жити мене,не му го прај ќеифот на душманитеинтересни сте навистина... ае ќе останам, ама послаба активност![]()
хахаха кој ми е душман ?Немој жити мене,не му го прај ќеифот на душманите![]()
![]()
мене не ме очекувајте повеќе на форумов ....... си одам како што дојдов.. поздрав до сите![]()
Незнам.Али овде многу ги има барем мене ми сехахаха кој ми е душман ?![]()
ахаххаха има има, ама се праам на тошоНезнам.Али овде многу ги има барем мене ми се![]()