хахаха и тој си замина.. улавиот избега од поулавиДе ма седи, со мене ќе имаш забави колку сакаш, а ако го вклучиме и parvati крај ќе ни нема
хахаха и тој си замина.. улавиот избега од поулавиДе ма седи, со мене ќе имаш забави колку сакаш, а ако го вклучиме и parvati крај ќе ни нема
Наша ТВ истоСакам да кажам едно големо браво за Алфа и Телма кој не тапат со турски - индиски серии. наместо тоа продолжија со квалитетни серии како : Шерлок , Измамници (Hustle), Еурека , Закон и ред итн.
Најлоша фраза што ја добив,цитирам - "Девојко кога си се родила јупитер сигурно бил во 7ма куќа зошто изгледаш крваво добро и бомбастично ". Кажи здраво како човек бре. Почнува да ми фали старото добро здр асл плс... најсериозно.
ејјј стварно времиња беа тоа.. на мирцц !! хахах !Најлоша фраза што ја добив,цитирам - "Девојко кога си се родила јупитер сигурно бил во 7ма куќа зошто изгледаш крваво добро и бомбастично ". Кажи здраво како човек бре. Почнува да ми фали старото добро здр асл плс... најсериозно.
Ако го напрајш то, ќе ти се налутаммене не ме очекувајте повеќе на форумов ....... си одам како што дојдов.. поздрав до сите
ахахха не си одам неАко го напрајш то, ќе ти се налутам
СДП: Стварно утревечер играат Барселона и Реал???
хаха а коа ропакот ќе ти пише има ли бижутерија кај вас? а типот е од неготино? xDЧувството коа бифша ти ќе ти прате порака да и напишеш есеј .. лол
хаха а коа ропакот ќе ти пише има ли бижутерија кај вас? а типот е од неготино? xD