Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам едно големо браво за Алфа и Телма кој не тапат со турски - индиски серии. наместо тоа продолжија со квалитетни серии како : Шерлок , Измамници (Hustle), Еурека , Закон и ред итн.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Најлоша фраза што ја добив,цитирам - "Девојко кога си се родила јупитер сигурно бил во 7ма куќа зошто изгледаш крваво добро и бомбастично ". (facepalm) Кажи здраво како човек бре. Почнува да ми фали старото добро здр асл плс... најсериозно.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Сакам да кажам едно големо браво за Алфа и Телма кој не тапат со турски - индиски серии. наместо тоа продолжија со квалитетни серии како : Шерлок , Измамници (Hustle), Еурека , Закон и ред итн.
Наша ТВ исто ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Најлоша фраза што ја добив,цитирам - "Девојко кога си се родила јупитер сигурно бил во 7ма куќа зошто изгледаш крваво добро и бомбастично ". (facepalm) Кажи здраво како човек бре. Почнува да ми фали старото добро здр асл плс... најсериозно.

здраво Luckky ,
асл плз :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
ејјј стварно времиња беа тоа.. на мирцц !! хахах ! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
мене не ме очекувајте повеќе на форумов ....... си одам како што дојдов.. поздрав до сите :)
Ако го напрајш то, ќе ти се налутам :mad
СДП: Стварно утревечер играат Барселона и Реал???

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ако го напрајш то, ќе ти се налутам :mad
СДП: Стварно утревечер играат Барселона и Реал???
ахахха не си одам не :)
иначе да играат ! :)
Чувството коа бифша ти ќе ти прате порака да и напишеш есеј .. лол :D
хаха а коа ропакот ќе ти пише има ли бижутерија кај вас? а типот е од неготино? xD

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.