нема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на денкај ќе одиш ма ? седи ајде
нема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на денкај ќе одиш ма ? седи ајде
тоа нека ти биде мотив,да бидиш една од радостите на форумовнема радост тука дефинитивно ..... само разочарувања од ден на ден
хаха....... постои можност за такво нешто?тоа нека ти биде мотив,да бидиш една од радостите на форумов
А ако отидеш ти уште по'тапа ќе се направи,не оди бе...хаха....... постои можност за такво нешто?
се ми станува секојдневно ... муабет со истите членови, постови од истите членови ..... тапа :/
интересни сте навистина... ае ќе останам, ама послаба активностА ако отидеш ти уште по'тапа ќе се направи,не оди бе...
Немој жити мене,не му го прај ќеифот на душманитеинтересни сте навистина... ае ќе останам, ама послаба активност
хахаха кој ми е душман ?Немој жити мене,не му го прај ќеифот на душманите
мене не ме очекувајте повеќе на форумов ....... си одам како што дојдов.. поздрав до сите
Незнам.Али овде многу ги има барем мене ми сехахаха кој ми е душман ?
ахаххаха има има, ама се праам на тошоНезнам.Али овде многу ги има барем мене ми се