Аааааааааааааааа
„Силата на мажот не е во тоа колку силно удира, туку колку нежно допира„

„Силата на мажот не е во тоа колку силно удира, туку колку нежно допира„

Предлог тема за отварањеПросто обожавам луѓе со широки видици и ослободени умови.
А под „широки видици и ослободени умови“ мислам климање со глава на сè што ќе кажам.
Да ти е од милина да држиш монолог.
Небитно.
Ко и третата нога на Јоцо Панов што ќе ја крател со хирушка интервенција.
После оваа битна вест, албумот му „Ватрени печати“ ми добива сосема ново значење.
Трагичното е што и името на албумот му го знам.
Не, официјално немам живот!

^
Никој не може да биде задржан на форумов со сила. Без разлика дали е обичен член или дел од администрација. Ако се откажува,си има свои причини зошто е тоа така, не може да не му се забрани неговото откажување![]()

Кои постови девојко ?Ти овде си била и си имала кирилица,јас пак мислев дека си од мобилен и само лајкчиња ставаш а неможеш да одговориш кај што си прашана,за да не пишуваш латиница
Се надевам нема ова да го сватиш како провокација,но може да не известиш зошто тие неколку постови беа избришани.
Немора да се брзаш,не прашувам прв пат,ако имам прилика,ке прашам и по некој месец пак![]()

замисли ја имаше Punisher
си ја играв на нинтендо додека бев мал
Аватаров ми е во чест на таа игра
црнобел аватар за црнобело форум, мада сивило форумНеморам,знам,но сакамКои постови девојко ?
Инаку,никаде не гледам правило дека модераторот има обврска да дава образложение.
Мојот пост што си го исцитирала врска нема со ова што си го напишала под него.
И, не мораш да ми правиш анализа![]()
....штом тебе ти се чини дека е анализа.