Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
О, иронијо.
Колку само врискаш пред слепите очи на глувиов ни народ.
Само вие распостелајте го знамето по аглите на телевизорот дури во позадина давате турски серии.
Врло симболичен гест.
Требале да темпираат и 500та епизода да се падне денеска за да се долови целосен ефект.
Ама и без тоа се проаѓа.
А говорине на делегацииве во склоп на празникот, вода држат. Може тие и ја задржаа водата на нашана репрезетативка по пливање, па затоа заврши последна, речиси минута полошо од сопствениот рекорд. Којзнае.
Живела Македонија!

Ај, среќен нека е празников и именденот, на оние на кои им е.
Со искрена надеж за резурекција на изумрените мозочни ќелии на државно ниво,
Јас. У потпис.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
34
Во неговото срце.
И ете.. како што напоменав во претходниот мој пост, животот не става пред многу чудни и тешки патишта.. Јас го избрав потешкиот пат (за мене). Па еве еден срдечен поздрав до сите слободни девојки, меѓу кои и јас...

Нека тече животот. Ќе биде подобро..

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead, 048 and Marchisio

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
Како можам да го исклучам глувчево од лаптоп за да приклучам обично глувче?
Провери на функциите од тастатура. Ако имаш инсталирано драјвер за него, провери од Control Panel-> Mouse веројатно има нешто како Disable when external USB mouse plug in.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Како можам да го исклучам глувчево од лаптоп за да приклучам обично глувче?
Мислиш тачпад-от?

Десан клик на my computer/manage/device manager/mice and other pointing devices
Најди га тачпад, десан клик на њега и disable. Ако сакаш да га улључиш поново, иста процедура, само идеш enable.
Ма да, немаш потребу да га искључуеш, само га укључи маус у усб порт, и нема гајле да има, ќе си работи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
Мислиш тачпад-от?

Десан клик на my computer/manage/device manager/mice and other pointing devices
Најди га тачпад, десан клик на њега и disable. Ако сакаш да га улључиш поново, иста процедура, само идеш enable.
Ма да, немаш потребу да га искључуеш, само га укључи маус у усб порт, и нема гајле да има, ќе си работи.
Не мора да значи, кај мене можеш колку сакаш мауси да уклучиш и ќе работат сите + тачпедот се` додека не ги исклучиш од некаде.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Не мора да значи, кај мене можеш колку сакаш мауси да уклучиш и ќе работат сите + тачпедот се` додека не ги исклучиш од некаде.
Исто е и куде мене, затој га напиша тој дека не би требало да прави проблеми. Добро... не знаемо за кој лаптоп се работи :D

Статус
Затворена за нови мислења.