Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК ич не сум мрза, вчера вечерта си заспав во фармерки и блузка бидејќи ми беше мрза да си облечам пижами и сабајлето не бев ич испотена, не ич.:giggle
И уште ова ќе кажам, брејјј што убаво дете е, не, не можам да замислам да има лош крактер такво дете, нема шанса.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК ми се кења од фаци кои сакаат да се нарекуваат креативци и од фаци кои што се зависници од добивање лајкови и се` би направиле само за да добијат лајкови и да се собере багра која ќе ги фали колку се креативни и ќе им го билда егото.

СДК губам волја, губам елан за се` освен за една работа која што реално е недостижна. Цел ден сум за никаде...омалаксан, без енергија, без потреба за храна...само вода и кафиња пијам од сабајле. Се чувствувам ко да сум дел од сопствениот кошмар и никако не можам да го натерам оној кој сонува да се разбуди. Повторно меланхоличноста во мене почнува да се шири и да ги обзема моите фантазии, моите мисли, моето тело, мојата енергија... Деновиве повторно ми се случи нешто што мислев дека одамна престана и нема да се случува повеќе, но еве пак се враќа...веројатно цел живот ќе биде така.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк
За оние кои ти љубоморат никогаш нема да бидеш доволно добар,а за оние кои те ценат вистински и без ништо ќе им значиш се.

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
А јас па мислам дека ако не се потрудиш, подоцна ќе си ја чешкаш главата и ќе се прашуваш што можело да биде. :giggle
Можеби, но ако требало да биде, ќе биде, штом не е бидело, значи не е требало да биде... :D

Статус
Затворена за нови мислења.