СДК... конечно малку повеќе слободно време за да поминам повеќе време на форумов и да се посветам на мојата работа
Гледам се дигна прашина околу администрација,па ајде пак да повторам дека пред некое време ме немаше бидејќи бев на одмор, после тоа имав слава па подготовки дома навака натака,сега пред неколку дена се расипа лап топот и конечно слободен пц.
Признавам дека немам средувано оф топици и други ствари едно месец дена можеби, освен нешто ситно ако видам набрзина кога ќе се уклучам или ако има некоја пријава. Да ви нагласам пак дека добредојдени се вашите пријави за оф топик мислења,провокации,навреди,расправии , како и дупли теми и слично.
И сега станувам лошата Мила Кунис бидејќи ќе ве известам дека бришев мислења/теми (и мои,непродуктивни) , спојувував мислења/теми во мојот под форум Готвење и рецепти, така да без плачки после постов,кај ми се мислењата, кои ми беа оф топик зашто ми ги избришавте и бла бла.
Добра вам ноч пријатељи, во наредна слободна прилика ќе се посветам на Општо здравје,а како јагодка на шлагот за крај ми е Кафе муабети бидејќи е најобемен