Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Party rocks.

tumblr_m33d2flPGo1qch3czo1_500_large.gif

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
34
Во неговото срце.
Математика - Статистика
Статистика - Математика..

*Ќе полудам веќе:sram:D

Туку за друго дојдов на темава, некој расположен за прошетка или кафенце вечер ?? По можност да се наоѓа во Скопје(wasntme)

Абе ај што ми го лајкнавте мислењево, го лајкнавте, ама никој не ме викна да искочиме:place:D Или лајкот беше за математика и статистика?:rofl

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Абе ај што ми го лајкнавте мислењево, го лајкнавте, ама никој не ме викна да искочиме:place:D Или лајкот беше за математика и статистика?:rofl

Има една поговорка -
Ќути си, учи си. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
28
Куманово
СДК прв пут у живот пробују овесни снегулке прави ги сс јогурт, да ви кажу поштено не е лошо само колко ке ме држи наеден.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Сизифова работа. Гради го нештото подолг период, па посери се на истото, за некое време увиди ја грешката, па пак пробувај од почеток кога веќе си ископал дупки по патот кој треба повторно да го минуваш. Нон-сенс. Ќе пропаднеш во своја јама.
Од стрвност, алчност и непромисленост.
За памет!

И серка ме фаќа од експерти што секоја оптичка варка, чуден агол/момент на слика, го припишуваат на фотошоп.
Ко Господ стана, се` што немаш капацитет да си објасниш, префрли го на Семоќниот (фотошоп) и сме средиле работа.
Посебно ми се јаки оние слики по Мотика, кај што има екстремно грди/хардкор ситуации или фаци, или пак лепотани што не можеш од прва да кажеш дека се мажи преправени во жени, и тука одма улетува експерт "abe fotosop ee, sto lazete gluposii?" Абе? Паметни на мајка, штета мозок не се фотошопира.
Алал да ми ти е синко. Ја реши Ајнштајновата загатка.

Статус
Затворена за нови мислења.