Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Boyka

Истакнат Член
14 февруари 2012
258
735
93
Skopje
Старец на смртна постела си го вика синот да му даде последен совет и да му остави аманет. Старецот му дава 2 кутии на синот бела и црна и му вика црната кутија отворија кога ќе ти биде најлошо и најтешко во животот а белата кога ќе ти биде најдобро и најлесно во животот.

По некое време старецот починува ,синот запаѓа во тешка криза ,ги изгубил сите пари,жената го оставила му било многу тешко. То
гаш решил да си го послуша таткаси и земал и ја отворил црната кутија.Во неа имало ливче на кое пишувало ''Ова ќе помине''. Така и било по некое време синот добил нова работа се смирил со жената ,купил нова куќа работите му тргнале на добро и тогаш решил да ја отвори и белата кутија. Земал ја отворил и во неа нашол ливче на кое пишувало ''И ова ќе помине''.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski and 048

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
aaaaaaaaaaaaaaaaa:frownпакк сенки ме газеа.......луге помагајте јас си имам проблем со ова упм нека оди:ladno:cenzura:frantic

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Сакам да кажам дека на господата од регулаторната комисисја шо го напраја бензино 100ка да биди, им посакувам долга старост и тешка болест..

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
:( не ми се иде на работу! сакам туј сс вас!!!!
не одиш на работа-немаш плата. немаш плата-немаш пари. немаш пари-не можеш да палтиш интернет. нема интернет-нема форум. Мрш на работа.:D

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Па какви прекраснотии од блакца сум си купила од АПЧЕ.
Две најголеми тортици , сочни, убави, дебели...добро и една пиварка посна ради разбијање монотонија....
Мислам дека воскреснувам.
Њам њам!

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
а што има јас да се нервирам,ќе нервирам некој друг.

сите слики со пиштол...па си реков ај и јас :angel

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.