Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
другари и другарки скопјани и скопјани да не му се наоѓа на некој костим како на Џокер од филмовите со Бетмен да ми позајми? ми треба за во петок ...:) ако има некој нека ме бара обавезно.. го частам пиво

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
колку било добро кога ќе изгасиш прикажување на потписи .. и после 2 месеци уклучуваш пак .. и глеаш дека е тапа. И пак гасиш :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
И тебе нова година ти е за 2-3 дена ?? :giggle
Ако не напушташ вистински, ти посакувам среќа без разлика каде, како, со што и кого па средна виртуелна средба ете закажана е... поздрав (wave)

Нема да биде баш 2-3 дена, не ве ни напуштам вистински дека секогаш во глава од овде ми останале многу интересни личности и секако месеците нанзад поминати овде не се забораваат туку-така. А секако и единствениот конакт (вирутелен) кој го остварив надвор од форумот со тебе, се надевам и ќе се смени тоа еден ден во живо ќе биде презакажана средбата. Искрено фала за среќата ќе ми треба, мора да се откажам од моите слабости барем на некој не-одреден период бидејќи некои работи мора да се средат за кус период, а за тоа мора да останам фокусиран на тоа за да се заврши се како што треба. Фала многу уште еднаш

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Марија and Lena

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Џаџ ми, ама врв ми е кога самопрогласени фраерчини и јебачи ќе ги смота некоја за само неколку месеци.
Трчаше братов од кол на кол и си го набрал од 19 годишна. Го стокми. :giggle
Епа...сам се правеше јак оплодувач, ама на крај кармата пребуквално те сфатила брале.
Ај на здравје сега.

I'm evil. :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and alba

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Џаџ ми, ама врв ми е кога самопрогласени фраерчини и јебачи ќе ги смота некоја за само неколку месеци.
Трчаше братов од кол на кол и си го набрал од 19 годишна. Го стокми. :giggle
Епа...сам се правеше јак оплодувач, ама на крај кармата пребуквално те сфатила брале.
Ај на здравје сега.

I'm evil. :gjavol
новиот аватар ти е ептен original,мноооооогу ми се свига,ме мрзеше да барам аватар тема па тука....:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and parvati
Статус
Затворена за нови мислења.