Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Со брзина на светлината го претрчувам времето од оној ден... се посветувам на многу нешта и ги правам најдобро што можам, медалите на успехот ми покажуваат дека одам во права насока... се сретнувам со многу луѓе и споделувам убави моменти... се е во ред - освен празнината која сепак ја чувствувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and $3Я3|\||)&p&†Y

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Оваа година дедо мраз сакам да ми подари мозок поголем или да трампам со малиов мозок зашто и така кога сум пијан ме изневерува.АКо сака да дава и едно кесе со бељ прашак да праиме сапун и да станеме милионерчина.
И да се живи и здрави швалерките и оние што ми го подржуваат кога мочам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Вчера бев на Профест, водител Сашко Коцев :wavespin . Преубаво си поминав, си бев со друштво, па и смешките на Сашко Коцев, оууу да. Вечер во кино на Трето полувреме, специјален гостин пак Сашко Коцев. Поубав викендот не може да биде.
И да ви се пофалам Сашко ме гушна и имам слика со него :mstickle
А тек да видеш како беше у бекстејџ со Сашко Коцев, па после у бар со Сашко Коцев, па здравица со Сашко Коцев....

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК вчера успеав да ја дочитам и последната книга од трилогијата "Fifty Shades". Денеска ја прочитав и `Прирачник за антиалкохоличари“ од Игор Џамбазов. Сега следува период од борба со внатрешни дилеми и враќање во реалноста. Колку теми на размислување и двоумење ми се отворија со читањето на овие книгишта.... Дојдов до заклучок дека е време конечно да се средам и да почнам сериозно да гледам на работите. Доста е веќе вака, на ништо не личи.... Само се вртам во круг и очекувам некој друг да ми ги заврши работите место мене. Ми се натрупаа цел еден куп проблеми со кои ни не знам дали ќе можам да се справам, ама ќе дадам се од себе. Ах да.... И некој ден, морам да пробам “Аљаска“, па макар и само една голтка, ме интересира каков вкус има. Ама сега засега, веќе нема да пијам... Барем до Нова Година.

П.С. Некоја препорака за добра книга??

• Ми се допаѓа
Реакции: Succubus
Статус
Затворена за нови мислења.