Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
сакам да кажам а вуедно и да прашам : Сум изгледал многу филмови со зомби и скоро никаде не сум видел што после тоа кога сите луѓе на планетата ке се претворат во Зомби? познато е дека зомбите јадат мозок па кога сите луѓе ке станат зомби ке го снема тој ресурс.Дали после тоа сите зомбиа ке умрат од неухранетост и светот ке биде исчистен од нив или пак кога веќе нема луѓе за гризење ке се свртат кон канибализам(не знам ни дал и ова е правилен израз) и повторно ке се уништат едно со друго?како и да е заклучок за во случај на Зомби апокалипса: криј се и пробај да останеш жив онолку време колку шо е потребно зомбиата сами да се уништат ..

Во The Walking Dead се кажува следнава теорија: зомбињата јадат и животни, не само луѓе. Ги јадат целосно, не само мозокот. Тие гладуваат и можат да умрат од глад, но екстремно поспоро од луѓето. Што значи, да, ако снема ресурси пополека ќе умрат од глад.

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Имам вонземјани дома.
Станувам сабајлево и на ноутпад ме дочекува порака "smeshni luhje se javivaat i kazjubaat ksj bile" dafuq? :frantic
Ако јас знам кога сум се разбудила, како сум отворила ноутпад и како сум го пишала тоа...глава сечам.
Веројатно е некој сон што сум сакала да го запомнам. :D
А реченицата ми вришти. Удри Брус Ли...
Не бе, вонземјани се.
Или тоа, или сум почнала да шљапам глупости во сон.
Нека не ве чуди ако еден ден на форум пишам такво нешто. :D
Ц..ц..ц...
И дај бе нека заврне. Само се мачи тука со денови.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Се разболев,ај у пичку матер (envy)
Пиј чај
сакам да кажам а вуедно и да прашам : Сум изгледал многу филмови со зомби и скоро никаде не сум видел што после тоа кога сите луѓе на планетата ке се претворат во Зомби? познато е дека зомбите јадат мозок па кога сите луѓе ке станат зомби ке го снема тој ресурс.Дали после тоа сите зомбиа ке умрат од неухранетост и светот ке биде исчистен од нив или пак кога веќе нема луѓе за гризење ке се свртат кон канибализам(не знам ни дал и ова е правилен израз) и повторно ке се уништат едно со друго?како и да е заклучок за во случај на Зомби апокалипса: криј се и пробај да останеш жив онолку време колку шо е потребно зомбиата сами да се уништат ..

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
СДК Убаво си паузирав на eRepublik и уште само малку ми требаше да ја заборавам. Не можам да си објаснам како се и се вратив и повторно се навлеков на неа и повторно да губам часови на неа. Ма упм нека оди додека чекам здравје ќе си ја читам книгата :banghead

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДК години наназад кукав дека немам ич среќа, ама сега ме погоди во вистински момент кога најмногу требаше, за кое не треба да се жалам барем наредните 5 години...фала му на Господ!

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Hkakashi
Статус
Затворена за нови мислења.