Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДП Шо култура ќе имавме ние македонците? :eek

СДК Дојде моментот. Да се биде или не?

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
сакам да кажам дека најидеална партнерка би ми била англичанка со име робин. Ем ке уживам да ја слушам со тој бритиш акцент ем ке имаме исто име само на различни јазици ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Luckky

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Го прашале некој Мудрец:
За што вреди да се живее?
За што вреди да се бориш?
Од што најмногу да се плашиме?
На тоа Мудрецот одговорил:
За првото прашање прашајте ги очите што гледаат.
За второто прашање прашајте го срцето по што копнее.
За третото прашање застанете пред огледало..
А за четвртото? (wasntme) (пооо колку ми се мали буквите) :D

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
сакам да кажам а вуедно и да прашам : Сум изгледал многу филмови со зомби и скоро никаде не сум видел што после тоа кога сите луѓе на планетата ке се претворат во Зомби? познато е дека зомбите јадат мозок па кога сите луѓе ке станат зомби ке го снема тој ресурс.Дали после тоа сите зомбиа ке умрат од неухранетост и светот ке биде исчистен од нив или пак кога веќе нема луѓе за гризење ке се свртат кон канибализам(не знам ни дал и ова е правилен израз) и повторно ке се уништат едно со друго?како и да е заклучок за во случај на Зомби апокалипса: криј се и пробај да останеш жив онолку време колку шо е потребно зомбиата сами да се уништат ..

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
сакам да кажам а вуедно и да прашам : Сум изгледал многу филмови со зомби и скоро никаде не сум видел што после тоа кога сите луѓе на планетата ке се претворат во Зомби? познато е дека зомбите јадат мозок па кога сите луѓе ке станат зомби ке го снема тој ресурс.Дали после тоа сите зомбиа ке умрат од неухранетост и светот ке биде исчистен од нив или пак кога веќе нема луѓе за гризење ке се свртат кон канибализам(не знам ни дал и ова е правилен израз) и повторно ке се уништат едно со друго?како и да е заклучок за во случај на Зомби апокалипса: криј се и пробај да останеш жив онолку време колку шо е потребно зомбиата сами да се уништат ..
Коа ќе снема ресурси настапуваат ваннземаљци со своето A.I.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Jackal
Статус
Затворена за нови мислења.