Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Knife Англиска книжевност студирам, и да, треба ПиТ, а јас земав наставна, затоа и се пукам во колено.
Инаку не ми е некоја официјална работа оти имам уште многу леб за јадење дури да дипломирам, туку роднина која има премногу работа, дел ми праќа мене, па потоа ми ги дава парите. :)
р.ѕ. Го зеде ли Бист на МАА? Вреди ли за 90? Мене уште 7 CP ми фалат аман. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Casablanca ќе добие продолжение???

ПА ДАЛИ СУ ОНИ НОРМАЛНИ?????
крајно време беше.
КОНЕЧНО :igra СРЦЕ МИ ДОЈДЕ НА МЕСТООООООООООООООООООО :D
Дали е во прашање нешто ново не знам но вие црно бели ке имате можнодт први да дознаете :igra
После толку период можам да кажам дека... ај ај ке си молчам (sun)
кажи де. :) Че се мажиш? Че се прајш плавуша?
Сакам да кажам дека незнам што да кажам
како и 90% од форумџиите :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto and Luckky

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Knife Англиска книжевност студирам, и да, треба ПиТ, а јас земав наставна, затоа и се пукам во колено.
Инаку не ми е некоја официјална работа оти имам уште многу леб за јадење дури да дипломирам, туку роднина која има премногу работа, дел ми праќа мене, па потоа ми ги дава парите. :)
р.ѕ. Го зеде ли Бист на МАА? Вреди ли за 90? Мене уште 7 CP ми фалат аман. :D
Со коментаров ме убеди да си земам ПиТ и да не му ја многу мислам. Се мислев меѓу ПиТ и Англиска книжевност, ама како што гледам и што читав и на Кајгана сите велат дека ПиТ е подобро.
p.s. Го зедов Бистот 2-3 дена откако го вметнаа во играта. Собрав доволно и се мислев меѓу него и Волверинот, ама накрај го зедов Бистот. Инаку кој левел си, и кои херои ги имаш досега купено? :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Со коментаров ме убеди да си земам ПиТ и да не му ја многу мислам. Се мислев меѓу ПиТ и Англиска книжевност, ама како што гледам и што читав и на Кајгана сите велат дека ПиТ е подобро.
p.s. Го зедов Бистот 2-3 дена откако го вметнаа во играта. Собрав доволно и се мислев меѓу него и Волверинот, ама накрај го зедов Бистот. Инаку кој левел си, и кои херои ги имаш досега купено? :giggle
Земи си богами. Што ќе се влечеш да предаваш и да се расправаш со дечишта, кога можеш од дома по 1000ка да земеш за неколку странички превод.
Инаку ми фалат уште 214 ХР за 75ти левел, а од херои досега ги собрав: Iron Man (obviously), Black Widow, Hawkeye, Cyclops, Daredevil, Human Torch, Iron Fist, Ms. Marvel, She Hulk, Scarlet Witch, Gambit, Quicksilver, Hercules и Ghost Rider го собрав пред некој ден. Немам многу оти ги трошам на униформи и овие по 90 СР што вредат, ама добри се. Едвај чекам ѕверот да си го соберам, интересено ми делува. Ти, до кај си?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Земи си богами. Што ќе се влечеш да предаваш и да се расправаш со дечишта, кога можеш од дома по 1000ка да земеш за неколку странички превод.
Инаку ми фалат уште 214 ХР за 75ти левел, а од херои досега ги собрав: Iron Man (obviously), Black Widow, Hawkeye, Cyclops, Daredevil, Human Torch, Iron Fist, Ms. Marvel, She Hulk, Scarlet Witch, Gambit, Quicksilver, Hercules и Ghost Rider го собрав пред некој ден. Немам многу оти ги трошам на униформи и овие по 90 СР што вредат, ама добри се. Едвај чекам ѕверот да си го соберам, интересено ми делува. Ти, до кај си?
хаха во споредба со тебе сум почетник. 28ми левел. Херои: Iron Man, Black Widow, Hawkeye (сите ги имаат овие три), Invisible Woman, She-Hulk, Quicksilver & Beast. :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
хаха во споредба со тебе сум почетник. 28ми левел. Херои: Iron Man, Black Widow, Hawkeye (сите ги имаат овие три), Invisible Woman, She-Hulk, Quicksilver & Beast. :)
Ќе ни треба изгледа една тема за играва да се расприкажеме. :D
Пријателска препорака, не го земај Wolverine, не вреди за толку, земи си го Human Torch, ем помалку е, ем нема да зажалиш. Јас откако го земав, ниеднаш немам во PVP изгубено. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Па ја за лектире :banghead
СДП: Некој да не има нешто за опис на ликови од Шагринску кожу од Оноре де Балзак ?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК ќе мрчам дека за мрчење е.
И шо ако ја слика органската хемија и ја стави на фб демек ево за прв колоквиум колку страни имаме за учење, патетика сте сите до еден, најкасно до два.|-(
Алооо брат полека, застани, лани јас то го полагав од тие 600 преку сила 100 ако се за учење. И ај не туку ми са жали, прв колоквиум е боза, допрва лошото идит, ко за утеха вака.(shake)
Ај доста е за денекс, стварно се напнав ко ја видов сликата.(puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
СДК ќе мрчам дека за мрчење е.
И шо ако ја слика органската хемија и ја стави на фб демек ево за прв колоквиум колку страни имаме за учење, патетика сте сите до еден, најкасно до два.|-(
Алооо брат полека, застани, лани јас то го полагав од тие 600 преку сила 100 ако се за учење. И ај не туку ми са жали, прв колоквиум е боза, допрва лошото идит, ко за утеха вака.(shake)
Ај доста е за денекс, стварно се напнав ко ја видов сликата.(puke)

Мекмјури ли органската??
Онаа што целата е 1300 страни ?
Ако зборуваш за неа, лани ја полагав и откако си ја поминал лесно е да кажеш дека немало многу за учење.. ама јас си знам колку учев и колку само реакции и катализатори и реактанти и продукти и финтички и што ти не има ...
финтата со органската хемија е или ја сфаќаш и ја положуваш или можеш да ја учиш сто години и пак да ја немаш положено.
Хемија не се буба.
И според мене за џабе си се напнала... :svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.