Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
цц не ми се веруе, петти пут одсабајле на антену фајв опа гангам стааајл, 5 пута еееј броју ги, а до вечер колко ли пут ке гу рокнеф, али ке си иду ск у 4 : ) одвај чекам
усрасфа се сс емтиви мјузик авордз

е да, Natenceto , да ти га е*у потпиз, ја штракам туј и мислу горе пишују куде тебе у пост : )

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Со ова мое работиче, што ти не ќе види човек.
Штотуку ми стигна меил за превод...и...верувале или не, треба да преведам и прераскажам со свои зборови најобичен текст од книга по англиски за трета средно, за дете на дотичен Г-дин што е на нивоу. Требало да го прераскаже за тромесечие за да му стават повисока оцена. Нуди да плати ко за 10 страни судски превод, ц ц ц.
Абе деца, после вие ќе ја водите на тате фирмата и ќе комуницирате демек на меѓународно ниво. Оф... (facepalm)
Уствари...“потчинетите“ ко мене ќе ги праќате за тие работи, а вие ќе си ја лапате најголемата пара.
Море мераци богаташки.
Епа чорба Македонче.
Од светлата страна пак - Hey, it's easy money for me. (smoke)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
цц не ми се веруе, петти пут одсабајле на антену фајв опа гангам стааајл, 5 пута еееј броју ги, а до вечер колко ли пут ке гу рокнеф, али ке си иду ск у 4 : ) одвај чекам
усрасфа се сс емтиви мјузик авордз

е да, Natenceto , да ти га е*у потпиз, ја штракам туј и мислу горе пишују куде тебе у пост : )
Хахахахахахахахахахаха на тој се огледуе колку брзо ќе стракнеш :D

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК Од денеска официјално Френк Синатра го ставам на мојата евридеј плејлиста. He's gotten under my skin. Можеби затоа што конечно почнав да ги разбирам неговите песни, можеби и не... Сеедно, I Love you Frank (inlove)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
СДК: Едно од поглупите лаги на фб: Студира на Универзитетот во Скопје, а живее во Мајами, како тоа жити се оди секој ден на факултет? :))

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl :giggle :cool:
да ти кажам никогаш не ги гледам трачарките.....исклучиво руски серии :)
СДК: Едно од поглупите лаги на фб: Студира на Универзитетот во Скопје, а живее во Мајами, како тоа жити се оди секој ден на факултет? :))
со летечки килим :)
Помина испитите (happy)
или некој добил инспирација :)

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and Luckky
Статус
Затворена за нови мислења.